O Bernie φαίνεται αισιόδοξος και περιμένει πως οι περισσότερες πίστες θα βρίσκονται στο καλεντάρι του 2012.

O Bernie φαίνεται αισιόδοξος και περιμένει πως οι περισσότερες πίστες θα βρίσκονται στο καλεντάρι του 2012.

Προβλήματα σε 3 πίστες της F1

(3/11/2011)

Η FIA θα διαθέτει 20 Grand Prix για το 2012, ωστόσο 3 πίστες φαίνεται να έχουν πολιτικά και οικονομικά προβλήματα και αυτές είναι των Μπαχρέιν, Κορέας και του Austin.

Φέτος, το Grand Prix στο Μπαχρέιν δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των πολιτικών αναταραχών της χώρας, ενώ όλα δείχνουν ότι επικρατεί ακόμα η ίδια ακριβώς κατάσταση. Από την άλλη, η Κορέα φαίνεται να είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να στριμωχτούν αρκετά, ώστε να παρέχουν στον Bernie Ecclestone τα χρήματα για τα δικαιώματα της Formula 1. Ο Βρετανός δεν κάνει πίσω στα χρήματα που ζητά με αποτέλεσμα η Κορέα να είναι αμφιλεγόμενη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Στην άλλη μεριά του Ατλαντικού έχουμε το πρώτο Grand Prix της F1 στις Η.Π.Α. Η πίστα ακόμα δεν ξεκίνησε να κατασκευάζεται και άρχισαν ήδη να εμφανίζονται προβλήματα. Τα προβλήματα αυτά δεν αφορούν το κατασκευαστικό κομμάτι, αλλά την εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο αυτό. Τέλος, ο Bernie φαίνεται αισιόδοξος και περιμένει πως οι περισσότερες πίστες θα βρίσκονται στο καλεντάρι του 2012.
ford
SEAT