Έρχεται το νέο Ford Capri...ένα κουπέ μοντέλο που λείπει από τη σημερινή γκάμα της Ford.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έρχεται το νέο Ford Capri...ένα κουπέ μοντέλο που λείπει από τη σημερινή γκάμα της Ford.

Nέο Capri…Με όνομα βαρύ σαν ιστορία!

(22/3/2012)

Με πολύ ελκυστικό design αλλά και με πανίσχυρα μοτέρ, το νέο κουπέ μοντέλο που ετοιμάζει η Ford θα κληθεί να ενισχύσει το εμπορικό προφίλ της φίρμας αναβιώνοντας παράλληλα και την ιστορική ονομασία Capri.

Περιγράφοντας το προφίλ της Ford στην αγορά θα λέγαμε πως ένα από τα πράγματα που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της φίρμας είναι και το οδηγοκεντρικό προφίλ τους και η σπορτίφ οδική συμπεριφορά. Με βάση αυτή τη λογική ένα καθαρόαιμο κουπέ μοντέλο φαίνεται πως λείπει πολύ από την προϊοντική γκάμα της φίρμας αλλά όχι για πολύ ακόμα. Χρησιμοποιώντας ως βάση το καινούριο της πρωτότυπο Evos, η Ford εξελίσσει ήδη ένα νέο κουπέ κομπακτ διαστάσεων το οποίο εκτιμάται πως θα επαναφέρει στο προσκήνιο το ιστορικό πλέον όνομα Capri σίγουρα θυμίζει πολλά σε πολλούς από εσάς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Όπως βλέπουμε και στην κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα που αποκαλύπτουμε αποκλειστικά, το καινούριο Capri χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά δυναμική και μοντέρνα σχεδίαση χωρίς ακρότητες και περιττούς εντυπωσιασμούς.
Από τεχνικής άποψης, το νέο Capri θα χρησιμοποιεί τους καινούριους EcoBoost κινητήρες βενζίνης της Ford στα 1,6 και 2,0 λίτρα με ισχύ από 150 έως και 240 ίππους.

Tέλος, αν και δεν είμαστε ακόμα σε θέση να γνωρίζουμε αναλυτικά τις εξωτερικές διαστάσεις του αυτοκινήτου, μπορούμε με επιφύλαξη να αναφέρουμε πως το μήκος του θα είναι πολύ κοντά σε αυτό του Focus, δηλαδή στη μικρομεσαία κα bτηγορία προκειμένου να σταθεί εμπορικά απέναντι στο πολυ επιτυχημένο εμπορικά Scirocco της ανταγωνίστριας VW.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου Ford Capri αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2012.
Toyota
test center