Ιδιαίτερα κομψή δείχνει η νέα τετράθυρη έκδοση του Astra.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ιδιαίτερα κομψή δείχνει η νέα τετράθυρη έκδοση του Astra.

Νέο Opel Astra Sedan - Ο Πάτερ φαμίλιας

15.202 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2012)

H Opel παρουσίασε επίσημα την σεντάν εκδοχή του Opel Astra στοχεύοντας στο κοινό που συγκινείται από την παρουσία τρίτου όγκου σε ένα αυτοκίνητο.

Η Opel παρουσίασε την τέταρτη κατά σειρά έκδοση του Astra και η οποία δεν είναι άλλη από την τετράθυρη.  Η Sedan εκδοχή θα λανσαριστεί στην Ευρώπη το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα με σκοπό να προσελκύσει αγοραστές με πιο οικογενειακό προφίλ.  
Το τριών όγκων πλέον αμάξωμα του Opel Astra Sedan σχεδιαστικά θυμίζει το μεγαλύτερο Insignia και με μήκος στα 4,658 μέτρα υπόσχεται άνεση και πρακτικότητα στο πενταθέσιο στο εσωτερικό του. Το τελευταίο σχεδιαστικά είναι ίδιο με αυτό των χάτσμπακ εκδόσεων. Φυσικά  η μεγάλη διαφορά έχει να κάνει με τον χώρο αποσκευών που είναι κατά 90 λίτρα μεγαλύτερος σε σχέση με τις  πεντάθυρες εκδόσεις. Έτσι φτάνει στα 460 λίτρα, ενώ η πίσω σειρά καθισμάτων προσφέρει τη δυνατότητα αναδίπλωσης σε αναλογία 60/40.
Το νέο Astra Sedan θα είναι διαθέσιμο με τέσσερις  κινητήρες βενζίνης και τρεις diesel, όλοι με υπερτροφοδότηση εξάτμισης (τούρμπο). Οι βενζινκινητήρες ξεκινούν από τα 1,4 λτ. με 100 ίππους και φτάνουν τους 140 ίππους, ενώ ο νέος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης άμεσου ψεκασμού των 1,6 λίτρων θα φτάνει τους 180 ίππους.
Αντιστοίχως, στις εκδόσεις diesel, ο1,7 CDTI θα αποδίδει από 95 έως 130 ίππους, εξασφαλίζοντας ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εξίσου περιορισμένες εκπομπές ρύπων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SEAT TESTIMONIAL 1
OPEL