• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ανασχεδιασμένο και πιο μοντέρνο, με νέους προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα, είναι το εμπρόσθιο τμήμα (φωτογραφία κατασκοπείας).

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουμε ένα ολοκαίνουριο οπίσθιο τμήμα, με τα "eye catching" επιμηκυμένα φωτιστικά σώματα (φωτογραφία κατασκοπείας).

Ξεκάθαρα πιο μοντέρνες και πιο θελτικές είναι και οι γραμμές της estate εκδοχής της νέας E-Class (φωτογραφία κατασκοπείας).

Αποκάλυψη: Πρόγευση της νέας Ε-Class!

9.345 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/10/2012

Ιδού οι νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της νέας Mercedes E-Class, που αναμένεται να λανσαριστεί το αργότερο έως το 2014 και από τις οποίες προκύπτει ότι δεν μιλάμε για ένα... απλό facelift.

 
Η γερμανική μπερλίνα εθεάθη και απαθανατίστηκε πρόσφατα από έναν Ισπανό φωτογράφο (ο οποίος μάλιστα έκανε λόγο για την κορυφαία V8 E 63 AMG), σε κεντρικό δρόμο της Μαδρίτης, χωρίς καμουφλάζ, αλλά από τέτοια οπτική γωνία, που δεν επιτρέπει την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων, για την τελική της εικόνα. Την ίδια ώρα, αποκαλύπονται οι πρώτες scoop εικόνες -τις οποίες σας παρουσιάζουμε- της Ε-Class (saloon και estate), από τις οποίες προκύπτει ξεκάθαρα, πως δεν μιλάμε για μικρό facelift, αλλά για ένα σχεδόν νέο, επανασχεδιασμένο, ειδικά στο πίσω τμήμα, μοντέλο.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για το πότε ακριβώς θα λανσαριστεί το νέο μοντέλο και φυσικά για τις αλλαγές στα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Κατά μία εκδοχή θα πρέπει να την περιμένουμε ακόμα και μέσα στο 2013, ενώ υπάρχει έντονη φημολογία ότι τα επίσημα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στην Έκθεση Αυτοκινήτου, στο Detroit, στις αρχές του νέου έτους. Η ουσία είναι ότι, πλέον, έχουμε μια ουσιαστική πρόγευση.

Ανασχεδιασμένο και πιο μοντέρνο, με νέους προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα, είναι το εμπρόσθιο τμήμα, ενώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουμε ένα ολοκαίνουριο οπίσθιο τμήμα, με τα "eye catching" επιμηκυμένα φωτιστικά σώματα να τονίζουν ένα πιο αθλητικό προφίλ στο αυτοκίνητο. Ξεκάθαρα πιο μοντέρνες και πιο θελτικές είναι και οι γραμμές της estate εκδοχής της νέας E-Class, με τους ουσιαστικούς σχεδιαστικούς νεωτερισμούς, να αναβαθμίζουν σημαντικά την εικόνα του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ουσιαστικές αναβαθμίσεις, με την υπογραφή του Γερμανού κατασκευαστή, θα έχουμε και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, αλλά και στο τεχνολογικό του υπόβαθρο. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες να υπάρξουν και επίσημες αποκαλύψεις, για τη νέα E-Class.