Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing Ηλεκτρικά & Φόρτιση
Νέες Μάρκες στην Ελλάδα
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Narain Karthikeyan στην προετοιμασία του για τον τελευταίο αγώνα της ομάδας και της σεζόν.

Ο Narain Karthikeyan στην προετοιμασία του για τον τελευταίο αγώνα της ομάδας και της σεζόν.

Τέλος για την HRT

1.696 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2012)

Μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα της χρονιάς, η μικρή ισπανική ομάδα HRT άρχισε να τα… μαζεύει, αφού ήταν και ο τελευταίος αγώνας για αυτή.

autotriti team

Μετά την ανακοίνωση της HRT σχετικά με την πώλησή της και το μηδενικό ενδιαφέρον από επενδυτές, η μικρή ισπανική ομάδα… μάζεψε τα πράγματά της μετά το πέρας του τελευταίου αγώνα της χρονιάς που έγινε στο Interlagos της Βραζιλίας. Παρόλο που τα δικαιώματα της HRT να αγωνίζεται στη Formula 1 έχουν πληρωθεί έως και το 2013, άλλοι παράγοντες δεν άφησαν την ομάδα να συνεχίσει για ακόμα ένα χρόνο. Η μελέτη και η ανάπτυξη του νέου μονοθέσιου της HRT δεν είχε ξεκινήσει ποτέ, κάτι που σημαίνει ότι χωρίς το μονοθέσιο δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί το 2013.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι επενδυτές της HRT, που είχαν αγοράσει την ισπανική ομάδα τον Ιούλιο του 2011, πίστευαν ότι θα καταφέρουν να έχουν μια κερδοφόρα επιχείρηση, ωστόσο μέσα σε αυτό το χρόνο που διέθεταν δεν το κατάφεραν. Τελικά, η HRT θα μείνει στην ιστορία της Formula 1 πλέον, αφού μέχρι τώρα δεν βρέθηκε κανένας υποψήφιος αγοραστής για την μικρή ισπανική ομάδα.

Mercedes
Changan