Το μιούζικαλ Chicago ξεκινά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 30 Δεκεμβρίου για λίγες μόνο παραστάσεις
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το μιούζικαλ Chicago ξεκινά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 30 Δεκεμβρίου για λίγες μόνο παραστάσεις

Το musical «Chicago» στη Θεσσαλονίκη

3.151 Επισκέψεις στο άρθρο (18/12/2012)

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ «CHICAGO» σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή, θα παρουσιάζεται από τις 30 Δεκεμβρίου για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Με 30.000 εισιτήρια από το Παλλάς στις αποσκευές του, με εξαιρετικούς συντελεστές, ένα υπέροχο σύνολο ηθοποιών – χορευτών σε ρόλους ιδιαίτερα απαιτητικούς, σε χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού και δεκαμελή ορχήστρα επί σκηνής υπό τη διεύθυνση του Αλέξη Πρίφτη, το «CHIGAGO» είναι αναμφίβολα η πιο λαμπερή παράσταση του φετινής θεατρικής περιόδου.

Η Σμαράγδα Καρύδη, η Τάνια Τρύπη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Αντώνης Λουδάρος και η Μαρινέλλα σ’ ένα ρόλο έκπληξη, καταθέτουν τις δεξιοτεχνικές τους ικανότητες μέσα στο ευρηματικό σκηνικό περιβάλλον των Γιώργου Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη και τα εντυπωσιακά κοστούμια της Ντένης Βαχλιώτη, δικαιώνοντας την τολμηρή επιλογή της Ελληνικής Θεαμάτων να ανεβάσει φέτος, την «Rolls Royce των musicals».

Η ιστορία
Το «CHIGAGO» είναι μια αυθεντική «τζαζ» ιστορία που εκτυλίσσεται την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και συνδυάζει τον έρωτα, την κωμωδία, τη μοιχεία, το δράμα, σατιρίζοντας τη «δικαιοσύνη», «τον κρατικό φαρισαϊσμό» αλλά και τη «μίζα» κάθε μορφής! Φόνοι, βία και διαφθορά, εκρηκτικά χορευτικά και δυνατά τραγούδια ξεσηκώνουν και συναρπάζουν τους θεατές σε όλο τον κόσμο.

Ανέβηκε για πρώτη φορά το 1975 στο Broadway και συμπλήρωσε 936 παραστάσεις. Η σκηνοθεσία και οι πρωτοποριακές χορογραφίες που έμειναν στην ιστορία είχαν την υπογραφή του Bob Fosse. Το κοινό το χειροκρότησε με ενθουσιασμό για δύο χρόνια και λόγω αυτής της μεγάλης του επιτυχίας ανέβηκε και πάλι το 1996 και το 1997 σε δύο σκηνές του Broadway κατακτώντας τον τίτλο του 4ου μακροβιότερου μιούζικαλ στην ιστορία του Broadway! Την ίδια εξαιρετική διαδρομή είχε και στο West End του Λονδίνου αφού παιζόταν από το 1997 έως και την 1η Σεπτεμβρίου 2012 που δόθηκε η τελευταία παράσταση!

Πρεμιέρα 30/12
Επόμενες παραστάσεις 2-6/1/2013


Αγορά εισιτηρίων:
Από τα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής, στην Πλατεία Αριστοτέλους και από το www.tch.gr.
Πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων: 2310-895938-9

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda