Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing Ηλεκτρικά & Φόρτιση
Νέες Μάρκες στην Ελλάδα
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μόνο με... αυτοχειρία χάνει τη νίκη ο Peterhansel.

Μόνο με... αυτοχειρία χάνει τη νίκη ο Peterhansel.

Ολοταχώς για τη νίκη ο Peterhansel

1.951 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2013)

Ο Stephane Peterhansel αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες του, με τον Nasser Al-Attiyah ουσιαστικά να βγαίνει εκτός διεκδίκησης και οδεύει ολοταχώς για την 11η νίκη του στο Dakar.

autotriti team

Τα Mini ALL4 Raid επέβαλαν την κυριαρχία τους στην απαιτητική 9η ειδική διαδρομή του Rally Dakar, με τον Nani Roma να πραγματοποιεί τον ταχύτερο χρόνο, αλλά τον Stephane Peterhansel να είναι ουσιαστικά ο μεγάλος κερδισμένος, εκτοξεύοντας τη διαφορά από τον 2ο, Giniel de Villiers με Toyota Hilux, στα 49 λεπτά.
Πλέον, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τον πολύπειρο Γάλλο, το εάν θα φτάσει στην 11η νίκη του στον αγώνα, συνεχίζοντας να γράφει ιστορία. Ο Nasser Al-Attiyah αντιμετώπισε πολλά μηχανικά προβλήματα με το buggy της Red Bull, μετά από ατύχημα που είχε και ουσιαστικά τέθηκε εκτός διεκδίκησης, κάτι που έχει συμβεί και με τον Carlos Sainz. Τρίτος στη γενική κατάταξη ο Leonid Novitskiy, με Mini.   

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »