42 αυτοκίνητα από 300 ευρώ σε δημοπρασία του ΟΔΔΥ
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

42 αυτοκίνητα από 300 ευρώ σε δημοπρασία του ΟΔΔΥ

2.985 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2022)

Αυτοκίνητα και φορτηγάκια από 300 ευρώ δημοπρατεί η ΑΑΔΕ στο Τελωνείο της Καβάλας και του Ηρακλείου. Συνολικά 42 αυτοκίνητα ικανά για να κυκλοφορήσουν θα διατεθούν σε δημοπρασία στις εγκαταστάσεις Δ.Δ.Δ.Υ..

Νέα δημοπρασία από την ΑΑΔΕ σε Καβάλα και Ηράκλειο

Οι ανακοινώσεις της ΑΑΔΕ αναφέρουν πως θα δημοπρατηθούν 42 Ι.Χ. αυτοκίνητα και ελαφρά επαγγελματικά ικανά για να κυκλοφορήσουν στο δρόμο στις αποθήκες της Δ.Δ.Δ.Υ. στην Καβάλα και στο Ηράκλειο Κρήτης. Η δημοπρασία στην Καβάλα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022, ενώ αυτή στο Ηράκλειο στις 20 Σεπτέμβρη και ώρα 10:00 π.μ.. Μιλώντας για τις τιμές εκκίνησης, η χαμηλότερη ξεκινά από 300 ευρώ σε μοντέλα όπως η BMW Σειρά 3 του 1999 και σταδιακά ανεβαίνουν. Στα πάνω στρώματα βρίσκονται μια BMW 530d του 2003 με 4.000 ευρώ, ενώ η υψηλότερη τιμή αγγίζει τις 5.500 ευρώ στην περίπτωση ενός Nissan Patrol του 2001.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, η επίσκεψη των αυτοκινήτων επιτρέπεται για πέντε εργάσιμες ημέρες πριν από την δημοπρασία, εκτός Σαββάτου και Κυριακής και τις ώρες 8.30 π.μ. έως 13.30 μ.μ.

Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες για τα οχήματα προς κυκλοφορία είναι 300 ευρώ, για τα οχήματα προς διάλυση και Ο.Τ.Κ.Ζ. είναι 100 ευρώ, για τις μοτοσικλέτες και τα μοτοποδήλατα για κυκλοφορία είναι 100 ευρώ και για τα δίκυκλα για διάλυση είναι 50 ευρώ. Οι συμμετέχοντες στις δημοπρασίες υποχρεούνται να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο νόμιμο πιστοποιητικό ταυτοποίησης σε ισχύ και να γνωρίζουν και να δηλώνουν στην Επιτροπή Δημοπρασιών τον Α.Φ.Μ, αρμόδια Δ.Ο.Υ., Διεύθυνση, Τηλέφωνο, ιδιότητα κ.λ.π. Κλείνοντας υπογραμμίζεται πως όσοι συμμετάσχουν στην διαδικασία της δημοπρασίας θα πρέπει να τηρήσουν στο ακέραιο τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πανδημία.

Η λίστα με τα οχήματα




Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
skoda