6 φωτογραφίες »

Volkswagen Online

3.358 Επισκέψεις στο άρθρο

Το πρόγραμμα Volkswagen Online είναι αντίστοιχο με αυτό της Skoda και περιλαμβάνονται σε αυτό μοντέλα της Volkswagen σε συγκεκριμένες εκδόσεις, με το όφελος να ποικίλλει ανάλογα την περίπτωση. 

Μέσω αυτού για παράδειγμα ο ενδιαφερόμενος για το νέο ηλεκτρικό high-tech VW ID.3 1ST Edition, με δώρο το πακέτο εγκατάστασης ID. Charger, ενώ το νέο VW Golf προσφέρεται για αγορά On Line με το πρόγραμμα Volkswagen More for you, με 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και δόση από 179¤ το μήνα.

Τα υπόλοιπα μοντέλα της Volkswagen προσφέρονται σε ειδικές τιμές και προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης που ισχύουν για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων. Αναφορικά το Polo έχει όφελος έως 1.500 ευρώ και δόσεις από 119 ευρώ/μήνα, το Τ-Cross έως 800 ευρώ όφελος και δόση από 169 ευρώ/μήνα, το T-Roc με όφελος έως 400 ευρώ και δόσεις από 199 ευρώ/μήνα και το Τiguan έως 2.500 ευρώ όφελος με τις δόσεις του να ξεκινούν από τα 219 ευρώ/μήνα. Ας δούμε όμως και εδώ τις καλύτερες επιλογές για αγορά On Line σήμερα.

Volkswagen Polo
To μικρό Volkswagen Polo προσφέρεται στην On Line πλατφόρμα της Volkswagen σε πληθώρα εκδόσεων και με πολλά αυτοκίνητα στην κάθε περίπτωση. Σε κάποιες βασικές του εκδόσεις Trendline με τον 1.000άρη κινητήρα των 80 ίππων το όφελος φτάνει έως και τα 1.606 ευρώ με τελική τιμή τα 14.397 ευρώ, ενώ το πιο προσιτό Polo στην πλατφόρμα κοστίζει 13.197 ευρώ.

Παράλληλα διαθέσιμα είναι και κάποια Polo με τον πιο ισχυρό κινητήρα των 95 ίππων σε έκδοση εξοπλισμού Comfortline τα οποία έχουν όφελος έως και 446 ευρώ.

Volkswagen Tiguan
Το δημοφιλές και ικανότατο σε όλους τους τομείς SUV της Volkswagen, το Tiguan διατίθεται για αγορά On Line με όφελος που φτάνει έως και τα 2.500 ευρώ. Αυτή τη στιγμή βέβαια τα διαθέσιμα Tiguan για αγορά On Line είναι μόλις 1 και έχει τιμή 29.008 ευρώ (όφελος 1.488 ευρώ). Πρόκειται για ένα λευκό Τiguan με κινητήρα 1.5λτ. TSI απόδοσης 150 ίππων, το οποίο συνδυάζεται με το DSG 7 αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της VW και στο επίπεδο εξοπλισμού Advance. Η συνεχής ενημέρωση της πλατφόρμας On Line ωστόσο θα προσφέρει και άλλες ευκαιρίες, οπότε μείνετε συνδεδεμένοι…

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

LEASING FORD VS OPEL
moto