Aγοράζεις On Line, κερδίζεις εκπτώσεις

3.314 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι νέες συνθήκες που διαμόρφωσε ο κορωνοϊός και τα lockdown, οδήγησαν τις εταιρείες στο να προσφέρουν τα μοντέλα τους προς πώληση on-line. Αυτή η κατάσταση όμως δημιουργεί και ευκαιρίες, όπως διαπιστώσαμε σερφάροντας στις πλατφόρμες των Skoda και Volkswagen.


Η δημιουργικότητα και οι γρήγορες αντιδράσεις ήταν κάτι που χαρακτήρισε τις ελληνικές εταιρίες αυτοκινήτου στη διάρκεια από το πρώτο lockdown. Είδαμε γενναίες προσφορές και -το σημαντικότερο- νέες υπηρεσίες που κάποιες μας άρεσαν πολύ και φαίνεται ότι θα μείνουν αφού συνεχίζονται ή και εμπλουτίζονται στην διάρκεια του 2ου lockdown που βιώνουμε.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές υπηρεσίες είναι η αγορά αυτοκινήτου μέσω διαδικτύου. Ok, δεν αντικαθίσταται έτσι εύκολα η επαφή με τον εξουσιοδοτημένο έμπορο, αλλά έστω ότι είναι μεσάνυχτα Τετάρτης, βρίσκεσαι κάπου μακριά από την Αθήνα, σερφάρεις στο internet και γνωρίζεις ότι υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσεις αυτοκίνητο on-line.

Κάπως έτσι συνέβη και με εμάς, και αποφασίσαμε να κάνουμε μια μεταμεσονύχτια βόλτα στις ψηφιακές πλατφόρμες και κοντοσταθήκαμε σε αυτήν της Kosmocar για τις εταιρείες Αudi, Skoda και Volkswagen.

Η περιήγηση είναι εύκολη όπως θα εξηγήσουμε παρακάτω, όμως το βασικότερο είναι πως μέσω αυτής της υπηρεσίας βλέπεις σε πραγματικό χρόνο το κάθε αυτοκίνητο που είναι διαθέσιμο, με αναλυτικά στοιχεία του όπως το χρώμα, τον εξοπλισμό, τον κινητήρα, ή ακόμη την τελική τιμή της προσφοράς, είτε το αγοράσεις μετρητοίς, είτε μέσω χρηματοδοτικού προγράμματος.

Παρακάτω λοιπόν σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο ελκυστικές περιπτώσεις των μοντέλων της Skoda και της Volkswagen που βρήκαμε εμείς στις πλατφόρμες των δύο εταιρειών. Ίσως βέβαια τα ίδια να μην είναι διαθέσιμα τη στιγμή που θα επιλέξετε εσείς να τις επισκεφθείτε On Line πάντα, ωστόσο όπως ενημερωθήκαμε από την Κosmocar, η λίστα ανανεώνεται και εμπλουτίζεται συνεχώς και υπάρχουν προσφορές σε όλα τα μοντέλα, οπότε σίγουρα θα βρεθεί κάποιο που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Ποια είναι η διαδικασία
Η διαδικασία είναι απλή. Αρχικά μπαίνετε στην επίσημη ιστοσελίδα της κάθε εταιρείας (www.audi.gr, www.skoda.gr, www.volkswagen.gr) και κλικάρετε το πεδίο «Online Παραγγελία» και «Aποκτήστε το μοντέλο Online» στα κεντρικά θέματα των ιστοσελίδων τους. Μετά ξεκινά η περιήγησή σας συγκεκριμένα στα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν, και βήμα βήμα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την on-line παραγγελία σας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και τον κοντινό σας εξουσιοδοτημένο έμπορο, μέσω του οποίου θα ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

NEW ETRANSIT CUSTOM
ΜΟΤΟ