Αγόρασες turbo 10ετίας; 4 συμβουλές χρήσης & συντήρησης για να αντέξει
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αγόρασες turbo 10ετίας; 4 συμβουλές χρήσης & συντήρησης για να αντέξει

17.559 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2023)

Αν αγόρασες μεταχειρισμένο turbo αυτοκίνητο και είχες συνηθίσει μέχρι στιγμής να οδηγάς ατμοσφαιρικούς κινητήρες, καλό είναι να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές που αφορούν τόσο τη συντήρηση όσο και τον τρόπο οδήγησης ενός υπερτροφοδοτούμενου οχήματος, προκειμένου να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων στο μέλλον.

4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις αν αγόρασες turbo αυτοκίνητο

Βρισκόμαστε στην εποχή του downsizing, δηλαδή της χρήσης μικρότερων, turbo κινητήρων οι οποίοι καίνε και ρυπαίνουν λιγότερο συγκριτικά με τους ατμοσφαιρικούς μεγαλύτερων κυβικών και ίδιας απόδοσης του παρελθόντος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η τεχνολογία του turbo να χρησιμοποιείται από τις εταιρείες στην ευρύτερη γκάμα των οχημάτων τους, χωρίς να περιορίζεται στα κορυφαία, sport μοντέλα.

Αν θες να αγοράσεις μεταχειρισμένο της τελευταίας δεκαετίας, η πιθανότητα αυτό να είναι turbo (τόσο βενζίνης όσο και diesel) είναι πολύ μεγάλη. Παρόλα αυτά, αν έχεις συνηθίσει σε ατμοσφαιρικά μοτέρ, καλό είναι να ξέρεις κάποια πράγματα που θα αυξήσουν την αξιοπιστία του υπετροφοδοτούμενου κινητήρα και θα σε προφυλάξουν από μελλοντικές ζημιές.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO PROACE
skoda