Αγοραστικό: Σε τι εκδόσεις βγαίνει η ηλεκτρική Ford Mustang;

Αγοραστικό: Σε τι εκδόσεις βγαίνει η ηλεκτρική Ford Mustang;

25.651 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2022)

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό στην ιστορία της Ford είναι ένα μοντέλο ξεχωριστό. Με όνομα που θυμίζει... θρύλο, επιβλητική SUV εμφάνιση και αξιοσημείωτες τεχνικές προδιαγραφές η Ford Mustang Mach-Ε συνδυάζει την τεράστια αυτονομία με τις εξαιρετικές επιδόσεις.

Τα γκάζια του μέλλοντος, σήμερα!

Η είσοδος της Ford στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης έγινε με τρόπο δυναμικό, είτε το δεις καθαρά οπτικά, είτε επικεντρωθείς στα όσα πρεσβεύει οδηγικά το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της μάρκας με το οβάλ σχήμα. Με το λανσάρισμα της Mustang Mach-E η εταιρεία «πάντρεψε» το παρελθόν με το μέλλον, κράτησε την εμβληματική ονομασία «Mustang» και τοποθέτησε έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα πολλών ίππων κάτω από το καπό του θηριώδους SUV. Ναι, το σύγχρονο ηλεκτρικό «pony car» προσαρμόστηκε στις τάσεις της εποχής, απέκτησε διάσταση και SUV εκτόπισμα, διατήρησε όμως μικρές αλλά ευδιάκριτες σπορ πινελιές.
 
Κυρίως, όμως, υπόσχεται και επιβεβαιώνει στην πράξη πως ταξιδεύεις για μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα, χωρίς να σε αγχώνει επ ουδενί για την αυτονομία της. Η μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας της, ακόμη και στην «βασική» έκδοση εξασφαλίζει περίσσιο απόθεμα ηλεκτρικής ενέργειας για μετακινήσεις πολλών χιλιομέτρων. Από εκεί και πέρα, η Ford Mustang Mach-E προσφέρεται σε 2κίνητες και 4κίνητες εκδόσεις, έχει τέσσερις επιλογές ιπποδύναμης, μία hardcore έκδοση GT, καθώς και άφθονες τεχνολογικές υπηρεσίες σε άνεση και ασφάλεια. Πάμε να «γνωρίσουμε» καλύτερα το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Ford σε όλες τις εκδόσεις του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Από 53.988 ευρώ, με υπερπλήρη στάνταρ εξοπλισμό & 8ετή εργοστασιακή εγγύηση

Όπως κάθε μοντέλο της Ford, έτσι και η Ford Mustang Mach-E καλύπτεται από την κορυφαία της αγοράς 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect. Στον ελληνικό τιμοκατάλογο υπάρχουν 5 συνολικά επιλογές, σε καθεμιά από τις οποίες το κόστος «πέφτει» κατά 8.000 ευρώ χάρη στην κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά». Στην βάση της γκάμας υπάρχει η πισωκίνητη επιλογή των 269 ίππων με μπαταρία 75,7 kWh και αρχική τιμή τα 53.988 ευρώ. Η έτερη πισωκίνητη επιλογή συνδυάζεται με 294 άλογα και μπαταρία 98,8 kWh από τα 58.700 ευρώ. Η στάνταρ 4κίνητη Ford Mustang Mach-E έχει μπαταρία 75,7 κιλοβατώρων και 269 άλογα (από 60.234 ευρώ), ενώ τα 351 άλογα και η μπαταρία 98,8 κιλοβατώρων ξεκινά από τα 66.028 ευρώ. Τέλος, στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται η Ford Mustang Mach-E GT, το πιο ισχυρό ευρωπαϊκό Ford με τα 487 άλογα (Extended Range Battery) και το αρχικό κόστος των 76.692 ευρώ.
 
Πλουσιοπάροχος, την ίδια στιγμή, είναι ο βασικός εξοπλισμός. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει παθητικό σύστημα εισόδου και εκκίνησης μέσω κινητού τηλεφώνου (PaaK) που περιλαμβάνει πληκτρολόγιο αφής στην κολώνα B, 7-ψήφιο κωδικό πρόσβαση, αυτόματη ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα χώρου αποσκευών, αυτόματο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, Ford MyKey 2 – σύστημα παραμετροποίησης ρυθμίσεων του αυτοκινήτου ανάλογα με το κλειδί που χρησιμοποιείται και πολλά ακόμα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού αλλά και αξεσουάρ άνεσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center