Alfa Romeo MiTo Racer special edition από 15.280 ευρώ

Alfa Romeo MiTo Racer special edition από 15.280 ευρώ

Alfa Romeo MiTo Racer special edition

5.261 Επισκέψεις στο άρθρο (16/7/2015)

Η MiTo Racer που έκανε πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, λανσάρεται πλέον και στην ελληνική αγορά από τα μέσα Ιουνίου στο δίκτυο της Alfa Romeo.

Η ειδική έκδοση MiTo Racer που παρουσιάστηκε πρόσφατα στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, συνδυάζοντας την παράδοση με το σύγχρονο στιλ και την κομψότητα με την τεχνολογία, θα είναι διαθέσιμη  και στην ελληνική αγορά από τα μέσα Ιουνίου μέσω του δικτύου της Alfa Romeo.
Οι στιλιστικές της λεπτομέρειες τονίζουν τον διαφορετικό χαρακτήρα, διαφοροποιώντας τη από τις υπόλοιπες εκδόσεις. Παράλληλα διαθέτει και εξοπλισμό που ενισχύει τη σπορ άποψή της.Η MiTo Racer χαρακτηρίζεται εξωτερικά από το φινίρισμα σε satin-chromeπου το συναντάμε στα πόμολα στις και τα εμπρός και πίσω πλαίσια των φώτων. Στα παράθυρα διακρίνουμε χρωμιωμένο πλαίσιο, ενώ τα καλύμματα των καθρεφτών βάφτηκαν καφέ.Επιπλέον προστέθηκε πίσω σπορ προφυλακτήρας, spoiler και χρωμιωμένη εξάτμιση, όπως επίσης και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε καφέ απόχρωση. 
Οι αισθητικές επεμβάσεις στο εσωτερικό αφορούν το μαύρο ταμπλό από μαλακό πλαστικό που συνδυάζεται με τα γκρι καθίσματα και την καφέ δερμάτινη επένδυση, καθώς και τις καφέ ραφές και το λογότυπο της Alfa Romeo στα εμπρός προσκέφαλα. Δερμάτινη επένδυση με καφέ ραφές υπάρχει επίσης στο σπορ τιμόνι, τον επιλογέα των ταχυτήτων και το χειρόφρενο.
Η MiTo Racer προσφέρεται στην πιο προσιτή έκδοσή της με το δοκιμασμένο κινητήρα 1.4 των 78 ίππων, ενώ για τους λάτρεις των επιδόσεων υπάρχει ο υπερτροφοδοτούμενος 1.4 MultiAir των 140 ίππων με το αυτόματο κιβώτιο Alfa TCT. Τέλος για όσους προτιμούν diesel υπάρχει ο 1.3 JTDM-2 των 85 ίππων.
Όσον αφορά τον εξοπλισμού,  περιλαμβάνονται στάνταρ VDC/ASR/MSR/Hill Holder, 7 αερόσακοι, Alfa DNA (εκτός από την 1,4 78 HP), κλιματισμός, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σύστημα U-Connect 5 ιντσών με χειριστήρια στο τιμόνι, σύστημα Start & Stop κλπ. 
Η τιμή της MiTo Racer ξεκινάει από 15.280 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης προωθητικής ενέργειας και όφελους απόσυρσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto