Μεγάλες διαφοροποιήσεις στην σχεδίαση του μοντέλου δεν υπάρχουν.

Η ELLE έκδοση αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Citroen με το ομώνυμο γυναικείο περιοδικό και έχει στόχο να προσελκύσει κυρίως το «ωραίο φύλο».

Αλλαγές δεν υπάρχουν στον εσωτερικό διάκοσμο του μοντέλου, με εξαίρεση την προσθήκη δύο χρωμάτων Μetropolitan γκρι και Urban Blue.

Aνανεωμένο Citroen C1

9.994 Επισκέψεις στο άρθρο (3/4/2018)

Το ανανεωμένο Citroen C1 παρουσίασε μόλις η γαλλική μάρκα προσφέροντας μια σειρά από αναβαθμίσεις στον εξοπλισμό του μοντέλου, μοτέρ μεγαλύτερης ισχύος και δύο νέες αποκλειστικές εκδόσεις ΕLLE και Urban Ride. Γνωρίστε το.

Το ανανεωμένο Citroen C1 παρουσίασε μόλις η γαλλική μάρκα προσφέροντας μια σειρά από αναβαθμίσεις στον εξοπλισμό του μοντέλου, μοτέρ μεγαλύτερης ισχύος και δύο νέες αποκλειστικές εκδόσεις ΕLLE και Urban Ride.

Μεγάλες διαφοροποιήσεις στην σχεδίαση του μοντέλου δεν υπάρχουν, με τις όποιες μικρές αισθητικές παρεμβάσεις να αφορούν, σύμφωνα με την μάρκα, επί το πλείστον το πίσω μέρος του μοντέλου. Πάντως, οι Γάλλοι ανακοινώνουν ότι προσφέρονται δύο νέα χρώματα Nude και Calvi Blue στην θέση των Jelly Red και Smalt Blue ενώ συνολικά οι χρωματικοί συνδυασμοί υπολογίζονται στους 32. Αλλαγές δεν υπάρχουν στον εσωτερικό διάκοσμο του μοντέλου, με εξαίρεση την προσθήκη δύο χρωμάτων Μetropolitan γκρι και Urban Blue.

Πλούσιος είναι ο τεχνολογικός εξοπλισμός του C1 καθώς αποτελείται από 6 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (Active City Brake, Hill Start assist, Active Lane Departure Warning system, Reversing camera και Keyless entry and Start) και μια σειρά άλλων συστημάτων συνδεσιμότητας όπως Αndroid Auto και Apple CarPlay κ.α. που λειτουργούν σε συνεργασία  με μια οθόνη 7 ιντσών.
 
Κάτω από το καπό βρίσκουμε τον 3κύλινδρο 1.000άρη VTi της Τοyota που στο ανανεωμένο μοντέλο θα έχει 72 άλογα, 4 ίππους περισσότερους από την προηγούμενη έκδοση και έχοντας προδιαγραφές Εuro 6.2. Ο ίδιος κινητήρας προσφέρεται και στις δύο αποκλειστικές εκδόσεις ELLE και Urban Ride ενώ ανάλογα την εκδοχή και την χώρα που θα διατεθεί, θα προσφέρεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο.

Συγκεκριμένα όσον αφορά στις δύο εκδόσεις, η ELLE έκδοση αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Citroen με το ομώνυμο γυναικείο περιοδικό και έχει στόχο να προσελκύσει κυρίως το «ωραίο φύλο». Ο εξοπλισμός βασίζεται στην έκδοση Shine και προσφέρει επιλογή ανάμεσα από τρεις δίτονους συνδυασμούς, Caldera Black θήκες στους καθρέπτες, εμβλήματα «ELLE», Cherry ροζ ραφές στην Wave Light γκρι εσωτερική επένδυση και ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών.

 Από την άλλη πλευρά, η έκδοση Urban Ride περιλαμβάνει στον εξοπλισμό της Caldera Black θήκες στους καθρέπτες, φιμέ τζάμια, 15 άρες ζάντες αλουμινίου, ξεχωριστή επένδυση στον εσωτερικό διάκοσμο από ύφασμα και μαύρο φινίρισμα κ.α

Και οι δύο εκδόσεις προσφέρονται αποκλειστικά στην 5θυρη έκδοση του μοντέλου ενώ για την αγορά της Γαλλίας η τιμή τους θα ξεκινά από 14.950 ευρώ για την ELLE και από 14.450 ευρώ για την Urban Ride. (H τιμή του μοντέλου χωρίς τις παραπάνω ειδικές εκδόσεις δεν έχει γίνει γνωστή)

Toyota
test center