Ανανεωμένο Toyota GR Yaris: Στις 8 Απριλίου ξεκινούν οι παραγγελίες

4.988 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2024)
Ανανεωμένο Toyota GR Yaris: Στις 8 Απριλίου ξεκινούν οι παραγγελίες
2 Φωτογραφίες »

- Ακολουθεί το λανσάρισμά του στην Ευρώπη και στην Ελλάδα
- Με 280 PS, αυτόματο κιβώτιο προαιρετικά και αλλαγές στην καμπίνα
- Ξεκινάει η πώληση λαχνών για την αγορά των ειδικών εκδόσεων του GR Yaris για τους Ogier και Rovanpera

Ακολουθεί το λανσάρισμά του στην Ευρώπη και στην Ελλάδα

Η Toyota και το τμήμα Gazoo Racing ανακοινώνουν πως οι παραγγελίες του ανανεωμένου GR Yaris θα ξεκινήσουν στην Ιαπωνία στις 8 Απριλίου. Την ίδια μέρα ή λίγες μέρες αργότερα θα ακολουθήσει, σύμφωνα με πληροφορίες από το στρατόπεδο της μάρκας, το εμπορικό λανσάρισμα του μοντέλου στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Με 280 PS, αυτόματο κιβώτιο προαιρετικά και αλλαγές στην καμπίνα

Θυμίζουμε πως το ανανεωμένο GR Yaris αποδίδει πλέον 280 άλογα και 390 Nm ροπής, αντί για 261 άλογα και 360 Nm ροπής και μπορεί να συνδυαστεί τώρα και με αυτόματο κιβώτιο DAT (Direct Automatic Transmission) με paddles αλλαγής ταχυτήτων που είναι τοποθετημένα πίσω από το τιμόνι. Ελαφρώς διαφορετικό είναι σε εμφάνιση καθώς παίρνει νέους προφυλακτήρες και στο πίσω μέρος τα φώτα ομίχλης και όπισθεν έχουν μετακινηθεί από τον κάτω προφυλακτήρα για να ενσωματωθούν στα πίσω φωτιστικά σώματα. Ομοίως, το ψηλά τοποθετημένο τρίτο φως φρένων μεταφέρθηκε από την πίσω αεροτομή σε χαμηλότερο σημείο στην πίσω πόρτα. Στην γκάμα του μοντέλου βρίσκεται πλέον και μια νέα επιλογή εξωτερικού χρώματος, που ονομάζεται Previous Metal. Στην καμπίνα, ο πίνακας οργάνων είναι νέος, πλήρως ψηφιακός, με διαγώνιο 12,3 ιντσών και έχει δύο είδη διάταξης, κανονική και σπορ, ενώ οι σχεδιαστές προέβησαν επίσης σε στοχευμένες αλλαγές που βελτιώνουν τη θέση οδήγησης και την ορατότητα.


Τα Toyota GR Yaris Ogier & Rovanpera.
2 Φωτογραφίες »

Τα Toyota GR Yaris Ogier & Rovanpera.

Ξεκινάει η πώληση λαχνών για την αγορά των ειδικών εκδόσεων του GR Yaris για τους Ogier και Rovanpera

H Toyota ανακοινώνει επίσης πως ξεκινάει σήμερα η αγορά λαχνών για όσους ενδιαφέρονται να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν το δικαίωμα να αγοράσουν κάποιο από τα GR Yaris στις ειδικές εκδόσεις Sebastien Ogier και Kalle Rovanpera. Τα δύο νέα GR Yaris έρχονται με ειδικά χαρακτηριστικά και ξεχωριστά modes οδήγησης, αλλά θα είναι μόνο για λίγους, μιας και η παραγωγή τους θα είναι περιορισμένη στις 100 μονάδες για το καθένα.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda