• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η ώρα της ανανέωσης για το Toyota Verso έφτασε. Ας δούμε τις αλλαγές του.

Το εσωτερικό του έχει να επιδείξει εκτός από ανεπαίσθητες αλλαγές, το τελευταίας γενιάς σύστημα πολυμέσων της μάρκας.

Ανανέωση για το Verso

3.411 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/12/2015

Δείτε τις αλλαγές που έχει να παρουσιάσει η ανανεωμένη έκδοση του Toyota Verso.

 
H Toyota παρουσίασε το ανανεωμένο Verso το οποίο έχει να επιδείξει πλουσιότερο εξοπλισμό αλλά και αλλαγές στο εσωτερικό του.

Το ανανεωμένο Toyota Verso παρουσιάστηκε και επισήμως από την ιαπωνική μάρκα. Το πολυχρηστικό μοντέλο της Toyota διαθέτει πλέον το Safety Sense το οποίο περιλαμβάνει σύστημα αποφυγής σύγκρουσης, Lane Departure Alert (σύστημα προειδοποίησης σε περίπτωση ακούσιας αλλαγής λωρίδας) και Automatic High Beam (αυτόματα φώτα με αυτόματη ρύθμιση δέσμης). 

Επιπλέον, η αναβαθμισμένη καμπίνα διαθέτει ανασχεδιασμένο δερμάτινο τιμόνι, καθώς και ανασχεδιασμένο επιλογέα ταχυτήτων και χειρόφρενο, ενώ η κεντρική κονσόλα διαθέτει νέες ενθέσεις χρωμίου. 

Αλλαγές υπάρχουν και στο σαλόνι, το οποίο έχει νέες επενδύσεις, ενώ προαιρετικά δίνεται και η δυνατότητα ντυσίματος με επενδύσεις δέρματος/υφάσματος. Η οθόνη αφής είναι 7,0 ιντσών και μέσω αυτής ο οδηγός χειρίζεται το σύστημα πολυμέσων Touch2, το οποίο σύμφωνα με την Toyota έχει γίνει ακόμη πιο εύκολο στη χρήση του και διαθέτει περισσότερες λειτουργίες. 

Το αμάξωμα δεν έχει σχεδιαστικές αλλαγές, και το μόνο που έχει να επιδείξει είναι ένα νέο χρώμα, το Platinum μπρονζέ ενώ υπάρχουν και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 16 και 17 ιντσών. 

Το νέο Toyota Verso θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από τον Φεβρουάριο του 2016 με τα ίδια μοτέρ που εφοδιάζουν και τη σημερινή γενιά του.