Τα μελλοντικά μοντέλα της Ford

    4.161 Επισκέψεις στο άρθρο

    Όπως αναφέραμε και στην αρχή, η Ford θα λανσάρει 16 νέα μοντέλα μέσα στα επόμενα χρόνια, μερικά εκ των οποίων είδαμε από κοντά στην εκδήλωση που διοργάνωσε η φίρμα με το μπλε οβάλ σήμα στο ¶μστερνταμ. Ας τα δούμε αναλυτικότερα.

    Explorer Plug-In Hybrid
    Το Ford Κuga δεν ήταν το μόνο SUV που παρουσίασε η εταιρεία στην Ολλανδία αφού ντεμπούτο του έκανε και το μεγαλύτερο Explorer, το οποίο και θα γίνει διαθέσιμο στην Ευρώπη αποκλειστικά ως plug-in υβριδικό. Πρόκειται για ένα SUV μεγαλύτερο των 5 μέτρων σε μήκος και 2 μέτρων σε πλάτος που μπορεί να μεταφέρει έως και 2.274 λίτρα αποσκευών.

    Συγκεκριμένα, όσον αφορά το κινητήριο σύνολό του, αυτό θα αποτελείται από τον V6 3,0 λίτρων EcoBoost κινητήρα απόδοσης 350 ίππων και έναν ηλεκτρικό μοτέρ 100 ίππων με τη συνολική απόδοση να φτάνει τους 450 ίππους με 840 Nm ροπής, σε συνεργασία με το 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της μάρκας. Η ηλεκτρική αυτονομία των 40 χιλιομέτρων θα στηρίζεται στην 13,1 kWh μπαταρία λιθίου με την Ford να ανακοινώνει κατανάλωση καυσίμου 3,4 λτ./100 χλμ. Το Explorer είναι εφοδιασμένο με στάνταρ τεχνολογία τετρακίνησης (Intelligent All-Wheel) και επιλέξιμα προφίλ οδήγησης (Drive Modes) για διαδρομές μέσα στην πόλη μέχρι εκδρομές σε off-road επιφάνειες. Τέλος, το νέο SUV θα διατίθεται στην Ευρώπη μόνο στα εξοπλιστικά επίπεδα Platinum και ST-Line. Koινό σημείο και στις δύο εκδόσεις θα είναι ο πίνακας οργάνων των 12,3 ιντσών, ωστόσο στην Platinum ο οδηγός θα έχει στην διάθεση του και μια 10,1 ιντσών οθόνη αφής για το σύστημα infotainment αντί της βασικής, μεγέθους 8 ιντσών.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Hyundai
    vw