Αστυνομικοί παγιδεύτηκαν μέσα σε Tesla πάνω σε καταδίωξη

Αστυνομικοί παγιδεύτηκαν μέσα σε Tesla πάνω σε καταδίωξη

2.490 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2022)

Οι πόρτες του Tesla δεν άνοιγαν με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να παγιδευτούν μέσα. Σαν να μην έλειπε αυτό, ένας από τους φυγάδες άρχισε να τους κοροϊδεύει.

Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στις κωμωδίες

Κωμικοτραγικά ήταν όσα εξελίχθησαν στην Βασιλεία της Ελβετίας, όταν δύο αστυνομικοί προσπάθησαν να κάνουν ένα τυπικό έλεγχο σε δύο δικυκλιστές, οι οποίοι δεν υπάκουσαν στις εντολές τους και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δεν άνοιγαν οι πόρτες όταν προσπάθησαν να βγουν

Αμέσως, ακολούθησε μια σύντομη καταδίωξη, ωστόσο τα πράγματα περιπλέχτηκαν όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν ανεπιτυχώς να βγουν από το όχημά τους γιατί οι πόρτες του Tesla, στο οποίο βρίσκονταν μέσα, είχαν κολλήσει. Σε αυτό το σημείο εξελίχτηκαν ακόμη πιο κωμικές στιγμές, αφού ένας από τους δικυκλιστές κατέλαβε τι πρόβλημα αντιμετώπιζαν οι αστυνομικοί και σταμάτησε να… βιάζεται, προχωρώντας αργά μπροστά τους. Ακόμη και όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν το Tesla, οι πόρτες δεν άνοιγαν.

Βγήκαν από το παράθυρο και την πίσω πόρτα

Μετά η κατάσταση έγινε ακόμη καλύτερη, αφού ο δικυκλιστής άρχισε να κοροϊδεύει τους αστυνομικούς και να κάνει διάφορες μανούβρες με το ποδήλατό του, πέφτοντας στο τέλος πάνω στο Tesla των αστυνομικών και συγκεκριμένα πάνω στη μία από τις μπροστινές πόρτες. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν τότε να βρουν άλλους τρόπους εξόδου και πράγματι, ο ένας βγήκε από την πίσω πόρτα του οχήματος που άνοιξε μετά βίας και ο δεύτερος από το παράθυρο.Ο δικυκλιστής αμέσως προσπάθησε να διαφύγει αλλά οι αστυνομικοί τελικά κατάφεραν να τον συλλάβουν και να βρουν πάνω του ναρκωτικά.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
OPEL