Αθήνα: Φροντίδα σε πινακίδες και φανάρια κεντρικών δρόμων
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αθήνα: Φροντίδα σε πινακίδες και φανάρια κεντρικών δρόμων

1.519 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2023)

Ξεκινάει σήμερα (25/5) από συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής η δράση «καθαρή σήμανση» στις κεντρικές οδικές αρτηρίες αρμοδιότητας της.

Αρχή από τις διασταυρώσεις

Από τον κόμβο του Ασκληπιείου της Βούλας, ξεκινά σήμερα, 25 Μαΐου, η Περιφέρεια Αττικής ακόμη μια στοχευμένη δράση με σκοπό την αναβάθμιση των υποδομών του οδικού δικτύου ευθύνης της. Η δράση εντάσσεται στο σχέδιο της Περιφέρειας για την ολοκληρωμένη συντήρηση όλων των κεντρικών οδικών κόμβων στους δρόμους ευθύνης της και ξεκινά αρχικά από τις κεντρικές διασταυρώσεις, όπου η κυκλοφορία ρυθμίζεται με φωτεινούς σηματοδότες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Καθαρισμός, συντήρηση και πινακίδες με το 1544

Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού και συντήρησης τόσο της σήμανσης, όσο και των φωτεινών σηματοδοτών, ενώ ταυτόχρονα θα τοποθετηθεί στους ιστούς των φαναριών η ειδική πινακίδα για την άμεση επικοινωνία των χρηστών του οδικού δικτύου με τον τετραψήφιο αριθμό 1544, καθώς αποτελεί ένα βασικό εργαλείο για την Περιφέρεια μέσω του οποίου μπορεί να επιλύει άμεσα προβλήματα και αιτήματα που αφορούν το οδικό δίκτυο. Ήδη, μέχρι σήμερα το τηλεφωνικό κέντρο έχει δεχτεί πάνω από 3.200 σχετικές κλήσεις.

Πάνω από 11.500 πινακίδες έχουν αντικατασταθεί

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής στο πλαίσιο παρεμβάσεων στις υλικοτεχνικές υποδομές του οδικού της δικτύου έχει αντικαταστήσει ήδη πάνω από 11.500 πινακίδες τροχονομικής σήμανσης, ενώ παράλληλα σε καθημερινή βάση πραγματοποιείται καθαρισμός όσων σημάτων βανδαλίζονται από αυτοκόλλητα, γκράφιτι και διάφορα άλλα διαφημιστικά μηνύματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »
Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
Mercedes
15.3 Toyota 1million