Μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες παντού
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες παντού

Audi TT RS Lime green

7.142 Επισκέψεις στο άρθρο (23/5/2016)

Εκτίθεται στο Audi Forum Neckarsulm στο Ingolstadt, η τρίτη γενιά του Audi TT RS Coupe και μάλιστα είναι βαμμένο σε πράσινο χρώμα.

Η ειδική αυτή έκδοση του TT RS Coupe διαθέτει βαμμένα με γυαλιστερό μαύρο χρώμα τα καπάκια των καθρεφτών, καθώς και γυαλιστερές μαύρες λεπτομέρειες περιφερικά.
 Η ειδική αυτή έκδοση φοράει ένα βελτιωμένο σύστημα εξάτμισης RS και κάθεται πάνω σε σφυρήλατες ζάντες 20 ιντσών με επτά ακτίνες, τις οποίες αγκαλιάζουν ελαστικά διάστασης 255/30 R20. Διαθέτει επίσης προβολείς LED, εμπρός και πίσω που κοστίζουν επιπλέον.
Το εσωτερικό της καμπίνας είναι ψηφιακό, υπάρχει μια οθόνη 12,3 ιντσών και μια πληθώρα από γυαλιστερά ανθρακονημάτινα στοιχεία. Σκούρο δέρμα Nappa που χρησιμοποιείται για να ντύσει το τιμόνι και τον επιλογέα των ταχυτήτων, ενώ τα καθίσματα έχουν ένα γκρι δέρμα Nappa με φινίρισμα αντίθεσης στις ραφές που είναι μαύρες.
Το Audi TT RS Coupe τροφοδοτείται με έναν υπερτροφοδοτούμενο 2,5 λτρ., πεντακύλινδρο κινητήρα που αποδίδει 400 ίππους ,οι οποίοι παραδίδονται σε ένα σύστημα Quattro all-wheel-drive διαφορικό και μέσω του S tronic των επτά ταχυτήτων κινούν αυτή την ειδική έκδοση του Audi TT RS Coupe.
Το πράσινο αυτό Audi TT RS θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις Coupe και Cabrio. Για το 0-100 χλμ το Coupe χρειάζεται 3,7 δευτερόλεπτα ενώ το Cabrio σε 3.9 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα από τα 250 χλμ/ώρα θα αυξηθεί στα 270 χλμ/ώρα. kph).
Όσον αφορά την τιμολόγηση, το Coupe θα ξεκινήσει να πωλείται από 66.400 ευρώ στη Γερμανία, και το Cabrio από 69.200 ευρώ. 

Νέες ζάντες 20 ιντσών

Νέες ζάντες 20 ιντσών

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
KIA