Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε το αυτόματο Citroen C1 με 11.119 ευρώ για αυστηρά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε το αυτόματο Citroen C1 με 11.119 ευρώ για αυστηρά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Αυτόματο Citroen C1 μόνο με 11.119 ευρώ

10.040 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2017)

Το Citroen C1 με αυτόματο κιβώτιο γίνεται πιο προσιτό από ποτέ με τιμή ανταγωνιστικότερη από εκείνη της έκδοσης με το χειροκίνητο κιβώτιο. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες.

Η Citroen πλέον προσφέρει σε νέα χαμηλότερη τιμή το C1 στην έκδοση 1.0 VTi 68 Feel iTouch με αυτόματο κιβώτιο, για ακόμη πιο άνετες μετακινήσεις στην πόλη. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να αποκτήσετε το αυτόματο C1 με 11.119 ευρώ για αυστηρά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, δηλαδή σε ανταγωνιστικότερη τιμή και από εκείνη της έκδοσης με το μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Το Citroen C1 φέρει εξοπλισμό μεγαλύτερων κατηγοριών, παρέχοντας ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας για ξέγνοιαστες μετακινήσεις, όπως 6 αερόσακους, σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών (ESP), καθώς και σύστημα infotainment με οθόνη αφής, σύστημα Mirror Screen και κάμερα οπισθοπορείας για άνετους ελιγμούς μέσα στην πόλη.

Διαβάστε ακόμη: Δοκιμή Citroen C1 Airscape

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως υπάρχει και το νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για όλες τις εκδόσεις του C1 ως εναλλακτική στις υπάρχουσες προωθητικές ενέργειες. Τα χαρακτηριστικά του νέου άτοκου χρηματοδοτικού προγράμματος είναι τα εξής: 
  • Προκαταβολή ανάλογα με την έκδοση, από 183 ευρώ/μήνα
  • 0% επιτόκιο
  • 36 μήνες διάρκεια

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN