Ο οίκος θέλησε να μειώσει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά 30 χλστ.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο οίκος θέλησε να μειώσει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά 30 χλστ.

Η Ferrari 812... πιο Superfast!

2.635 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2018)

Το δικό της βελτιωτικό πακέτο παρουσίασε η Wheelsandmore για την ολοκαίνουρια 812 Superfast, κάνοντας την ακόμα πιο ισχυρή.

Μπορεί η Ferrari 812 Superfast να μην έχει ακόμα κλείσει τον ένα χρόνο παρουσίας της, ωστόσο ο βελτιωτικός οίκος Wheelsandmore έχει έτοιμο το δικό του βελτιωτικό kit για το μοντέλο της ιταλικής φίρμας.

Αλλαγές στις επιδόσεις του μοντέλου δεν έχουν γίνει γνωστές.

Αλλαγές στις επιδόσεις του μοντέλου δεν έχουν γίνει γνωστές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αρχικά, μέσω κάποιων αναβαθμίσεων στο μοτέρ και το σύστημα εξάτμισης, η απόδοση του ατμοσφαιρικού V12 6,5 λίτρων κινητήρα της 812 Superfast ανεβαίνει στα 820 άλογα και 733 Νm ροπής, από τους 800 ίππους και 718 Νm ροπής που έχει η εργοστασιακή έκδοση. Παρά ταύτα, ο οίκος αναφέρει ότι ετοιμάζει στο μέλλον και μια σειρά άλλων αναβαθμίσεων για το μοντέλο που θα περιλαμβάνουν κομπρέσορες και turbo.
 
Αλλαγές στις επιδόσεις του μοντέλου δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο αναμένεται πως το χρονικό διάστημα των 2,9 δευτερολέπτων που χρειάζεται για να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση δεν θα αλλάξει ενώ και η μέγιστη τελική του ταχύτητα θα παραμείνει η ίδια στα 340 χλμ./ώρα.

Ακόμα, ο οίκος θέλησε να μειώσει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά 30 χλστ ενώ τέλος δίνει την επιλογή στους ενδιαφερόμενους να εξοπλίσουν την 812 Superfast με μια σειρά από νέες ζάντες 21 ή 22 ιντσών με την τιμή πάντως να υπολογίζεται ότι θα φτάσει άνω των 10.000 ευρώ.

Πώς σας φαίνεται;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
NISSAN