Βενζίνη, diesel ή Plug-in hybrid: Τι έχουν στη «βασική» X1 & Sportage;
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Βενζίνη, diesel ή Plug-in hybrid: Τι έχουν στη «βασική» X1 & Sportage;

42.220 Επισκέψεις στο άρθρο (25/3/2023)

Ένας κλασικός premium παίκτης (BMW X1) απέναντι σε ένα μοντέλο με ισχυρή δυναμική και «ρεύμα» στην κατηγορία (Kia Sportage). Συγκρίνουμε τις βασικές εκδόσεις εξοπλισμού σε βενζίνη, diesel και Plug-in hybrid.

Συγκρίνουμε εξοπλισμό, value for money & τεχνικά χαρακτηριστικά

Νεανικά και πρώτα σε πωλήσεις τα supermini , ανερχόμενη δύναμη τα SUV πόλης, αλλά τα μικρομεσαία SUV εξακολουθούν να είναι βασική επιλογή του οικογενειάρχη οδηγού. Με πιο διευρυμένο πεδίο επιλογών σε σχέση με το παρελθόν, κάθε αγορά στο segment μοιάζει με ευχάριστο (αν υπάρχει τέτοιος) πονοκέφαλος. Κι αν υπάρχουν μοντέλα που λες ότι οι premium περγαμηνές και το μεγαλύτερο κόστος είναι μία κάποια «εγγύηση» του τι παίρνεις (BMW X1), υπάρχουν νέες προτάσεις αισθητά αναβαθμισμένες σε όλους τους τομείς. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι το Kia Sportage, ένα C-SUV με έντονο hi-tech αποτύπωμα στη νέα του γενιά και με αλλαγές που απέδωσαν καρπούς (+57% οι πωλήσεις το 2022 σε σχέση με το 2021).
 
Τα δύο οικογενειακά SUV προσφέρονται σε εκδόσεις βενζίνης και diesel (ανά περίπτωση και ήπια υβριδικές), καθώς και με Plug-in hybrid τεχνολογία. Η BMW X1 λανσάρεται και ως αμιγώς ηλεκτρική (iX1), το Kia Sportage με αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύνολο 230 ίππων (2κίνητο και 4κίνητο). Εμείς θα μείνουμε στις 3 πρώτες επιλογές (βενζίνη, πετρέλαιο, PHEV) και θα συγκρίνουμε εξοπλισμό, value for money και τεχνικά χαρακτηριστικά.


Το πετρελαιοκίνητο Kia Sportage καταναλώνει σύμφωνα με εργοστασιακές μετρήσεις 4,8-5,3 λτ..

Το πετρελαιοκίνητο Kia Sportage καταναλώνει σύμφωνα με εργοστασιακές μετρήσεις 4,8-5,3 λτ..

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
skoda