Citroen: Black Friday με προσφορές σε όλα τα μοντέλα
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Citroen: Black Friday με προσφορές σε όλα τα μοντέλα

2.303 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2023)

- Black Friday με προνομιακές τιμές και στη Citroen.
- Σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων.
- Περιλαμβάνονται όλα τα μοντέλα και όλοι οι τύποι καυσίμων.
- Πέντε χρόνια η εργοστασιακή εγγύηση.

Black Friday με προνομιακές τιμές και στη Citroen

Η Citroen θέλει να αφήσει το στίγμα της στο φετινό εμπορικό θεσμό «Black Friday», προσφέροντας προνομιακές τιμές στα μοντέλα της, μέχρι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου. Οι προνομιακές τιμές αφορούν όλα τα αυτοκίνητα της γκάμας, όπως και όλους τους τύπους καυσίμων. Πέντε χρόνια η εργοστασιακή εγγύηση.

Σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων

Με αυτό τον τρόπο η Citroen για περισσότερο από μία εβδομάδα, διευκολύνει τους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν ένα από τα μοντέλα της, κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε κατάστημα από ολόκληρο το επίσημο δίκτυο διανομέων της.

Περιλαμβάνονται όλα τα μοντέλα και όλοι οι τύποι καυσίμων

Στις προτάσεις Black Friday της Citroen συμπεριλαμβάνονται όλα τα αυτοκίνητα, μεταξύ αυτών και τα best seller της μάρκας Citroen C3, Citroen C3 Aircross και Citroen C5 Aircross. Παράλληλα περιλαμβάνονται και όλες οι εκδόσεις κινητήρων επιλέγοντας ανάμεσα από αμιγώς ηλεκτρικά και Plug-in υβριδικά, όπως και κινητήρες βενζίνης και diesel.

Πέντε χρόνια η εργοστασιακή εγγύηση

Τα χαρακτηριστικά που φέρουν τα μοντέλα της Citroen - κορυφαίο επίπεδο άνεσης, πλήρως εξοπλισμένες εκδόσεις, «value for money» χαρακτήρα, ευρεία γκάμα συστημάτων υποβοήθησης, πλήθος επιλογών συνδεσιμότητας, πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια – σε συνδυασμό με τις προνομιακές τιμές απόκτησής τους, θα συζητηθούν στο φετινό θεσμό «BlackFriday».

peugeot
test center