• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ειδικές τιμές & 36 άτοκες στη Citroen

7.000 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/2/2019

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα Citroen Winter Smile Days δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να καρπωθούν ειδικής τιμής για το νέο τους αυτοκίνητο, αλλά και 36 πραγματικά άτοκες δόσεις.

CITROEN: Citroen C3 Aircross με 17.500€ & 5 χρόνια εγγύηση

Η Citroën υπόσχεται μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε να κάνει αυτόν το χειμώνα ακόμα καλύτερο για εσάς. Και αυτό γιατί στις αντιπροσωπείες της γαλλικής μάρκας μπορείτε να απολαύσετε τα προνόμια της προωθητικής ενέργειας «Citroen Winter Smile Days» που σας παρέχει τη δυνατότητα μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου να αποκτήσετε το δικό σας Citroën, σε ειδική τιμή και 36 πραγματικά άτοκες δόσεις.
 
 
Υπογραμμίζουμε πως, όλα τα μοντέλα Citroën είναι άμεσα διαθέσιμα για το κοινό, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της μάρκας, με κινητήρες νέων προδιαγραφών Euro 6.2, το πρωτοποριακό πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort για άνετη οδήγηση και 5ετή εγγύηση Citroën, που σας εξασφαλίζει σιγουριά και αξιοπιστία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.citroen.gr ή την σελίδα http://c3.citroen.gr/aircross/offers/ έως τις 28 Φεβρουαρίου.