Ειδικές τιμές & 36 άτοκες στη Citroen

8.041 Επισκέψεις στο άρθρο (9/2/2019)

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα Citroen Winter Smile Days δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να καρπωθούν ειδικής τιμής για το νέο τους αυτοκίνητο, αλλά και 36 πραγματικά άτοκες δόσεις.

Η Citroën υπόσχεται μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε να κάνει αυτόν το χειμώνα ακόμα καλύτερο για εσάς. Και αυτό γιατί στις αντιπροσωπείες της γαλλικής μάρκας μπορείτε να απολαύσετε τα προνόμια της προωθητικής ενέργειας «Citroen Winter Smile Days» που σας παρέχει τη δυνατότητα μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου να αποκτήσετε το δικό σας Citroën, σε ειδική τιμή και 36 πραγματικά άτοκες δόσεις.
 
 
Υπογραμμίζουμε πως, όλα τα μοντέλα Citroën είναι άμεσα διαθέσιμα για το κοινό, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της μάρκας, με κινητήρες νέων προδιαγραφών Euro 6.2, το πρωτοποριακό πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort για άνετη οδήγηση και 5ετή εγγύηση Citroën, που σας εξασφαλίζει σιγουριά και αξιοπιστία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.citroen.gr ή την σελίδα http://c3.citroen.gr/aircross/offers/ έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
AYGO
Τα πάντα για επαγγελματικό όχημα