Δεσμεύτηκε για ηλεκτρικά η Infiniti αλλά όχι μόνο!
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δεσμεύτηκε για ηλεκτρικά η Infiniti αλλά όχι μόνο!

1.730 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2021)

Η Infiniti «ασπάζεται» την ηλεκτροκίνηση και η premium ιαπωνική μάρκα να δεσμεύεται επίσημα για μια ευρεία προσφορά ηλεκτρικών οχημάτων έως το 2030, αλλά όχι στο 100% της γκάμας της.

Ναι στα ηλεκτρικά αλλά όχι μόνο λέει η Infinti έως το 2030

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μία μία οι μάρκες κάνουν στροφή προς την ηλεκτροκίνηση και σήμερα ήταν η σειρά της Infiniti να ανακοινώσει το πλάνο της. Η premium μάρκα της Nissan δεσμεύτηκε λοιπόν πως έως το 2030 θα προσφέρει στη γκάμα της πλήθος ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ωστόσο το σύνολο των προϊόντων της δεν θα αποτελείται αποκλειστικά από ηλεκτρικά, κάτι που φυσικά ξεχωρίζει από όσα έχουν ανακοινώσει πολλές μάρκες έως και σήμερα.
 

Ένα βίντεο δείχνει το πλάνο της μάρκας και κάποια από τα επερχόμενα μοντέλα 

Μάλιστα σε ένα βίντεο με το οποίο η μάρκα γνωστοποίησε την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια, παρουσιάζονται επίσης εικόνες ενός νέου πρωτότυπου, ωστόσο το μαύρο χρώμα υπερισχύει και δεν μας αφήνει να δούμε ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Το μοντέλο φαίνεται να έχει καμπυλωτό σχεδιασμό, ενώ στο μπροστινό πρόβολο ξεχωρίζουν τα LED φωτιστικά σώματα που το ενώνουν μικρές κάθετες LED γραμμές που τρέχουν σε όλο το πλάτος. Ανάλογη εικόνα συναντούμε και στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
 

Τρία crossover εμφανίζονται φευγαλέα

Από κει και πέρα στη συνέχεια και προς το τέλος του βίντεο εμφανίζονται φευγαλέα τρία νέα crossover. Το αν αυτά τα μοντέλα έχουν κάποια σχέση με αυτό που εμφανίζεται  νωρίτερα είναι άγνωστο και όπως φαίνεται η ιαπωνική φίρμα θέλει ακόμα να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της.     
 

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται προσεχώς 

Σε κάθε περίπτωση η Infiniti επιφυλάσσει ενδιαφέροντα πρότζεκτ για το μέλλον, για τα οποία φανταζόμαστε πως σιγά σιγά ολοένα και περισσότερες πληροφορίες θα γίνονται γνωστές.

Δεν βιάζεται για την ηλεκτροκίνηση η Infiniti.
-Πολλά από τα μοντέλα της έως το 2030 θα είναι ηλεκτρικά αλλά όχι όλα!
-Στη δημοσιότητα teaser εικόνες
-Έρχονται τρία crossover
Μήπως η Infiniti έχει πιο σωστή προσέγγιση από τις άλλες μάρκες που κάνουν All-In στα ηλεκτρικά;

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center