• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι τιμές της Giulietta Sprint (με απόσυρση και προωθητική ενέργεια) διαμορφώνονται στα 21.850 ευρώ για τη βενζινοκίνητη Multiair 1.4 150 hp και στα 22.400 ευρώ για τη ντίζελ 1.6 JTDM-2 105 hp.

Για να γιορτάσει τα 60ά γενέθλια της Giulietta Sprint, η Alfa Romeo δημιούργησε τη νέα εκδοχή του οχήματος.

Διαθέσιμη η νέα Alfa Romeo Giulietta Sprint

Διαβάστηκε από 4372 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/2/2015

Σε δύο εκδόσεις, μία βενζίνης και μία πετρελαίου, πάντα με μοναδικό στιλ, η νέα Giulietta Sprint ξεκίνησε την εμπορική της «σταδιοδρομία» στη χώρα μας, με την Alfa Romeo να διαμορφώνει τις τιμές της από τα 21.850 ευρώ.

 
Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τορίνο του 1954, η Alfa Romeo παρουσίασε την Giulietta Sprint, ένα coupe όχημα σχεδιασμένο από τον Bertone. Ήταν το πρώτο στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων, το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής που εξοπλιζόταν με κινητήρα που προερχόταν από τους αγώνες, εξολοκλήρου αλουμινένιο. Για να γιορτάσει τα 60ά γενέθλια εκείνου του αυτοκινήτου, η Alfa Romeo δημιούργησε τη νέα Giulietta Sprint.

Η νέα Giulietta Sprint ξεχωρίζει στην εξωτερική της εμφάνιση από τον σπορ πίσω προφυλακτήρα με το διαχύτη, την ευμεγέθη απόληξη της εξάτμισης, τις νέες αλουμινένιες ζάντες Sprint 17 ιντσών με τις 5 οπές και το ασημί φινίρισμα, το λογότυπο «Sprint», το σκούρο ματ φινίρισμα σε εμπρός γρίλια, καλύμματα καθρεφτών, χειρολαβές και προβολείς ομίχλης, το μαύρο περίγραμμα παραθύρων, τα πλευρικά μαρσπιέ, τους σκουρόχρωμους προβολείς και τα «φιμέ» κρύσταλλα.

Εσωτερικά, ξεχωρίζουν τα μαύρα σπορ τελειώματα, ενισχυμένα από το ύφασμα και τα καθίσματα Alcantara Sprint με κόκκινες ραφές και το λογότυπο στα προσκέφαλα. Ένα ακόμη στάνταρ χαρακτηριστικό είναι το δερμάτινο τιμόνι με κόκκινες ραφές, ενώ το ταμπλό και οι πόρτες έχουν ένα τελείωμα σε χρώμα «carbon».

Η νέα Giulietta Sprint είναι πλέον διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά, όπου θα προσφέρεται με τον ντίζελ 1.6 JTDM-2 105 hp και το νέο βενζινοκινητήρα 1.4 150 hp, την τελευταία προσθήκη στην οικογένεια MultiAir, ο οποίος θα διατίθεται μόνο στη συγκεκριμένη έκδοση. Οι τιμές της Giulietta Sprint (με απόσυρση και προωθητική ενέργεια) διαμορφώνονται στα 21.850 ευρώ για τη βενζινοκίνητη MultiΑir 1.4 150 hp και στα 22.400 ευρώ για τη ντίζελ 1.6 JTDM-2 105 hp.