Η εικόνα που διέρρευσε με το αμάξωμα του μοντέλου παραγωγής.

Διέρρευσε το αμάξωμα του pick-up της Hyundai

2.196 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2020)

Η Hyundai το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο προσκήνιο αναφορικά με το επερχόμενο pick-up το οποίο ετοιμάζει και μία νέα εικόνα που παρουσιάζει το αμάξωμα του Santa Cruz έκανε την εμφάνισή της μέσω διαρροής.


Αν και το μοντέλο έχει κάνει την εμφάνισή του σε κατασκοπευτικές εικόνες, το έντονο καμουφλάζ δεν μα αφήνει να βγάλουμε πολλές λεπτομέρειες. Σήμερα η νέα εικόνα που διέρρευσε μας δίνει τουλάχιστον μία πιο καλή οπτική αναφορικά με προφίλ του pick-up της Hyundai που συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.
 
Η νέα εικόνα, επιβεβαιώνει πως η καρότσα δε θα έχει μεγάλες διαστάσεις, ενώ η πίσω κολόνα φαίνεται να διατηρεί τη σχεδίαση που φάνηκε στις εικόνες με τα πρωτότυπα. Τέλος το διπλοκάμπινο Santa Cruz, φαίνεται πως κερδίζει σχεδιαστικά στοιχεία και από τα υπόλοιπα μοντέλα της Hyundai, όπως για παράδειγμα η πτυχή που σχηματίζεται στην πόρτα του συνοδηγού πριν ακριβώς από το σημείο που θα τοποθετηθεί η χειρολαβή.
 
Από κει και πέρα δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα, ωστόσο στο παρελθόν η κορεατική μάρκα σημείωσε πως το Santa Cruz θα συνδυάσει τα χαρακτηριστικά ενός καθημερινού compact αυτοκινήτου, αλλά με όλα τα επιπλέον στοιχεία που προσφέρουν τα pick-up.
 
Λίγες και ανεπιβεβαίωτες είναι οι πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα έχει το νοτιοκορεάτικο pick-up. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως θα βασίζεται στην πλατφόρμα του Tucson και θα προσφέρεται με δύο κινητήρες, ένα 4κύλινδρο 2λιτρο μοτέρ 166 ίππων και 204 Νm ροπής αλλά και έναν κινητήρα 2,4 λίτρων με ισχύ 183 ίππων. Παράλληλα η φημολογία αναφέρει πως η τετρακίνηση θα είναι στάνταρ.
 
Το pick-up της Hyundai αναμένεται στις αγορές το 2021.

PEIRAIOS LEASING
test center