3 φωτογραφίες »

Διέρρευσε το ανανεωμένο Mazda CX-5;

3.890 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2021)

Oι πρώτες επίσημες εικόνες του Mazda CX-5 facelift διέρρευσαν με το αυτοκίνητο να φέρνει μαζί σου κάποιες μικρές αλλαγές σε σχεδίαση, κυρίως στον πρόβολο. Μήπως όμως πρόκειται για ένα νέο μοντέλο;

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν έρθει στο φως μια σειρά από φωτογραφίες που έδειχναν το CX-5 να πραγματοποιεί δοκιμές καμουφλαρισμένο για να κρύψει τις αλλαγές του. Τώρα, φαίνεται πως αποκαλύφθηκαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του ανανεωμένου CX-5 στην Κίνα.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ανανεωμένο ή νέα γενιά;
Οι εικόνες φαίνεται πως διέρρευσαν από του Υπουργείο Βιομηχανίας της Κίνας, από  όπου έχουμε δει και άλλα μοντέλα να διαρρέουν τα τελευταία χρόνια. Η αλήθεια είναι πολλοί περίμεναν πως η Mazda θα παρουσίαζαν μια νέα γενιά του CX-5, βλέποντας ωστόσο τις φωτογραφίες, είναι φανερό πως το αυτοκίνητο έχει απλά μικρές διαφορές τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος.

Oι αλλαγές σε εμφάνιση
Χαμηλά στο μπροστινό μέρος βλέπουμε πως ο αεραγωγός είναι λίγο πιο μεγάλος, ο προφυλακτήρας έχει λιγότερα πλαστικά, ενώ τα φωτιστικά σώματα φαίνεται πως είναι μικρότερα και έχουν νέα γραφικά LED. Ελαφρώς ανασχεδιασμένη είναι επίσης η γρίλια.  Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι μικρότερες, ο προφυλακτήρες είναι ελάχιστα αλλαγμένος, ενώ τα φωτιστικά σώματα εκτείνονται πλέον περισσότερο πάνω στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ.

Μήπως πρόκειται για το CX-50;
Οι φήμες κάνουν λόγο πως το αυτοκίνητο που βλέπετε στις εικόνες θα μπορούσε επίσης να είναι ένα ολοκαίνουριο μοντέλο με όνομα CX-50 που θα προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας και θα τοποθετείται λίγο χαμηλότερα από το CX-5, ωστόσο μέχρι αυτή την στιγμή τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Η νέα γενιά του CX-5 αναμένεται  το 2023 ή το 2024, άρα εάν το αυτοκίνητο αυτό αφορά την ανανεωμένη του έκδοση, δεν θα παραμείνει στην αγορά για περισσότερο από δύο χρόνια.
 
Ψάχνεις να βρεις τις αλλαγές
Oι πρώτες επίσημες εικόνες του Mazda CX-5 facelift διέρρευσαν με το αυτοκίνητο να φέρνει μαζί του κάποιες μικρές αλλαγές σε σχεδίαση, κυρίως στον πρόβολο.
Αν δεν αλλάζει πολύ τότε γιατί γίνεται; Πόσο πιστεύεις πως πρέπει να αλλάζει το μοντέλο μετά την ανανέωσή του;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto