Mέρος του εξοπλισμού θα είναι και ένα ηχοσύστημα της Bose.

Το Kia Seltos θα διαθέτει διπλούς αεραγωγούς στο πίσω μέρος.

Διέρρευσε το εσωτερικό του Kia Seltos

3.859 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2019)

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του επερχόμενου Kia Seltos, ήρθαν στη δημοσιότητα εικόνες που παρουσιάζουν εν μέρει το εσωτερικό του νέου κορεατικού SUV.

Αν και επίσημα περιμένουμε να δούμε το νέο Kia Seltos μέχρι το τέλος του Ιουνίου, όπως φαίνεται μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή θα έχουμε μία καλή εικόνα του νέου παγκόσμιου SUV που ετοιμάζει η Kia. Μετά λοιπόν από την ανακοίνωση του μοντέλου και τις εικόνες από το εξωτερικό τις οποίες και σας παρουσιάσαμε, το μόνο που δεν είχαμε δει ήταν το εσωτερικό.
 
Σήμερα αυτό έπαψε να ισχύσει καθώς διέρρευσαν εικόνες από την καμπίνα του μοντέλου, οι οποίες αν και δεν μας αποκαλύπτουν ξεκάθαρα το εσωτερικό, μας δίνουν μία καλή «γεύση» αυτού. Όπως μπορούμε να δούμε το Kia Seltos θα διαθέτει διπλούς αεραγωγούς στο πίσω μέρος που θα είναι υπεύθυνοι για να παρέχουν θέρμανση ή δροσιά στους επιβάτες. Από κει και πέρα μέρος του εξοπλισμού θα είναι και ένα ηχοσύστημα της Bose, ωστόσο παραμένει να διευκρινιστεί εάν θα πρόκειται για στάνταρ ή προαιρετικό αξεσουάρ.
 
Από κει και πέρα επιβεβαιωμένη είναι η ύπαρξη μίας μεγάλης οθόνης 10,25 ιντσών που θα φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα επίσημες πληροφορίες δεν έχει υπάρξει, ωστόσο φήμες υποστηρίζουν πως μεταξύ της αρχικής γκάμας θα βρίσκεται ο 1.400άρης κινητήρας βενζίνης, ο οποίος θα προσφέρει 140 ίππους.
 
Όπως και να έχουν τα πράγματα το Kia Seltos μετράει αντίστροφα για να μας συστηθεί και επίσημα με επικρατέστερη ημερομηνία να λογίζεται η 20η Ιουνίου.

Toyota
moto