Διέρρευσε το πίσω μέρος του νέου Hyundai Kona
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διέρρευσε το πίσω μέρος του νέου Hyundai Kona

10.037 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2022)

Δύο φωτογραφίες της επερχόμενης 2ης γενιάς του Hyundai Kona είδαν το φως της δημοσιότητας, λίγο πριν την κυκλοφορία του το 2023, αποκαλύπτοντας το πίσω μέρος του μοντέλου.

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες του νέου Hyundai Kona

Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν το νέο Hyundai Kona να μεταφέρεται πάνω σε ένα φορτηγό, με ένα μεγάλο κάλυμμα να κρύβει τις λεπτομέρειες από τα αδιάκριτα βλέμματα. Βέβαια, δεν υπολόγισαν τον αέρα που ξεσήκωσε την κουκούλα αποκαλύπτοντας το πίσω μέρος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Φουτουριστική σχεδίαση με φωτιζόμενες LED μπάρες

Στο παρελθόν, είχαμε την ευκαιρία να δούμε μερικές κατασκοπευτικές φωτογραφίες από το αυτοκίνητο των δοκιμών, οι οποίες μας έδιναν μία εικόνα από τον μπροστινό προφυλακτήρα και τους LED προβολείς. Αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι η φουτουριστική σχεδίασή του με τις φωτιζόμενες LED μπάρες να έχουν αντικαταστήσει τα φωτιστικά σώματα σε εμπρός και πίσω μέρος, θυμίζοντας αυτά του Hyundai Staria. Επίσης, είχε διαρρεύσει και μία φωτογραφία από το εσωτερικό του, παίρνοντας μία γεύση από τον διάκοσμο της καμπίνας, αλλά και για το τεχνολογικό του υπόβαθρο.

Με την ίδια γκάμα κινητήρων καθώς και N Line

Η επόμενη γενιά Hyundai Kona θα διαθέτει την ίδια γκάμα κινητήρων, έχοντας στο ρόστερ της βενζινοκινητήρες με ήπια αλλά και φουλ υβριδική τεχνολογία, όσο και αμιγώς ηλεκτροκίνητες εκδόσεις. Προς το παρόν, το μοντέλο διαθέτει το κωδικό όνομα SX2, ενώ το ηλεκτροκίνητο αδερφάκι του ονομάζεται SX2e EV, με το «e» να υποδηλώνει την Ευρώπη, όπου και απαθανατίστηκε η φωτογραφία από τους «κατασκόπους». Στην περίπτωσή μας, όμως, το Kona ήταν στη βενζινοκίνητη έκδοσή του. Στους διαδρόμους της εταιρείας, γίνεται λόγος και για μία κωδική ονομασία SX2 N Line, γεγονός που υποδεικνύει πως η Hyundai θα συνεχίσει να προσφέρει και στην επόμενη γενιά Kona την σπορτίφ έκδοση, ενώ δεν αποκλείεται να δίνει το «παρών» και η κορυφαία έκδοση N, που στην παρούσα φάση παίρνει ως δάνειο από το i30 N τον δίλιτρο turbo βενζίνης με 280 άλογα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
skoda