8 φωτογραφίες »

Top ποιότητα υλικών, premium υλοποίηση και πολυεπίπεδο design χαρακτηρίζουν το ταμπλό του νέου Audi A3 Sportback.

Eσωτερικό: Aιχμηρό design, super ποιότητα

65.955 Επισκέψεις στο άρθρο (27/8/2020)

O χαρακτήρας του νέου A3 βέβαια είναι πιο έντονος στην καμπίνα, που έχει κυριολεχτικά μεταμορφωθεί. Όχι σε χώρους επιβατών και αποσκευών, που παραμένουν σε επαρκή επίπεδα, αλλά σε σχεδιασμό και ακόμη πιο premium υλοποίηση. To ταμπλό διαθέτει πιο τολμηρή από ποτέ και έντονα οδηγοκεντρική σχεδίαση με την τελευταία να ορίζεται από το διαχωρισμό της θέσης του οδηγού και από τους αεραγωγούς, που περικλείουν τον 10,25`` στάνταρ ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Η ποιότητα των υλικών, η λειτουργία των διακοπτών και το φινίρισμα αποτελούν σημείο αναφοράς για την κατηγορία με την εικόνα της πολυτέλειας να είναι έκδηλη. Όπως και η εναρμόνιση με την ψηφιακή εποχή. Προαιρετικά για τον πίνακα οργάνων διατίθεται και το Audi virtual cockpit των 12,3”, ενώ στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει η οθόνη αφής 10,1” του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, με δυνατότητα φωνητικών εντολών και πληθώρα επιλογών για σύνδεση συσκευών Android ή Apple. Στον πλούσιο εξοπλισμό περιλαμβάνονται στάνταρ τα προνοητικά συστήματα Audi Pre Sense Front, Active Lane Departure Warning και Collision Avoidance Assistance, ωστόσο άξια μνείας είναι η υπηρεσία FoD (Functions on Demand), η οποία επιτρέπει στους ιδιοκτήτες του Α3 να προσθέσουν over the air προσωρινά ή μόνιμα μέσω της εφαρμογής myAudi μια σειρά από συστήματα, όπως δορυφορικό σύστημα πλοήγησης, Adaptive Cruise Control, μετά την αγορά του αυτοκινήτου! 

H τιμή του νέου Audi A3 Sportback ξεκινά από τις 22.430 ευρώ (30 TFSI Basic) με σημαντικά καλύτερο βασικό εξοπλισμό άνεσης και ασφαλείας από πριν. Αντιστοίχως, η έκδοση που δοκιμάζουμε ξεκινά από τις 28.990 ευρώ στην έκδοση Basic.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

ELASTIKA 2024
NISSAN