Σχετικά μουντό σε διάκοσμο, αλλά άκρως ποιοτικό και απόλυτα στιβαρό το εσωτερικό του νέου Kia Ceed. Όμορφο στην όψη, αλλά και στην αφή το τιμόνι, με χειριστήρια για τις βασικές λειτουργίες.

Ψηφιακή οθόνη πληροφοριών ανάμεσα στα σπορτίφ αναλογικά όργανα.

Εύχρηστη και λειτουργική η έγχρωμη οθόνη αφής των 7 ιντσών της μεσαίας εξοπλιστικής έκδοσης.

Καλολαδωμένος σε αίσθηση και ακριβής ο επιλογέας του 6τάχυτου κιβωτίου.

Εσωτερικό: Έχει την ποιότητα να κοιτάξει το Golf σχεδόν στα μάτια

51.961 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2018)

Μπαίνοντας στην καμπίνα του νέου Ceed, το πρώτο πράγμα που θα σε κερδίσει είναι η ποιότητα της όλης κατασκευής. Και δεν είναι μόνο το μαλακό πλαστικό, που ντύνει το μεγαλύτερο μέρος από το -οριζόντιας αρχιτεκτονικής- ταμπλό, αλλά είναι ακόμα το προσεγμένο φινίρισμα των υπόλοιπων σκληρών μερών, η εντυπωσιακή συναρμογή, η ποιοτική αίσθηση των διακοπτών και λεπτομέρειες, όπως η απομίμηση ραφής στο ταμπλό ή το premium κλειδί. Όλα μαζί συνθέτουν μια εικόνα που ναι μεν δείχνει μουντή ελέω μαύρου χρώματος, ωστόσο δεν έχει και πολλά να ζηλέψει από την ποιότητα π.χ. ενός Golf ή και πιο πρόσφατων αφίξεων.

Το μάτι του παρατηρητή πέφτει αμέσως στο όμορφα σχεδιασμένο και άριστο στην αφή τιμόνι, στα σπορ αναλογικά όργανα ανάμεσα από τα οποία υπάρχει ψηφιακή οθόνη πληροφοριών και φυσικά στην «αιωρούμενη» έγχρωμη οθόνη αφής των 7 ιντσών (8 ιντσών όταν υπάρχει λειτουργία πλοήγησης και μονόχρωμη 5 ιντσών χωρίς αφή στη βασική έκδοση), που βρίσκεται στο ίδιο ύψος με τους αεραγωγούς. Πιο χαμηλή είναι και η θέση οδήγησης, που αποτελεί ένα πολύ ευπρόσδεκτο χαρακτηριστικό μιας πολύ προσεγμένης καμπίνας, ξεκάθαρα εστιασμένης στον οδηγό, με την κεντρική κονσόλα να έχει μια ελαφριά κλίση προς αυτόν.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen