Εκτός από το σχετικό γραφικό στο πλάι, η έκδοση The Rock ξεχωρίζει από τις στάνταρ μπάρες, τα σκαλοπάτια και τους τροχούς των 18 ιντσών.

Εκτός από το σχετικό γραφικό στο πλάι, η έκδοση The Rock ξεχωρίζει από τις στάνταρ μπάρες, τα σκαλοπάτια και τους τροχούς των 18 ιντσών.

Εκτός από το σχετικό γραφικό στο πλάι, η έκδοση The Rock ξεχωρίζει από τις στάνταρ μπάρες, τα σκαλοπάτια και τους τροχούς των 18 ιντσών.

Για τα δεδομένα της κατηγορίας και του… ύψους της, οι αεροδυναμικοί θόρυβοι της Mercedes X-Class είναι χαμηλοί σε αντίθεση με το πολύ υψηλό επίπεδο στην ποιότητα κύλισης.

Δοκιμή: Mercedes X250 d «Τhe Rock»

17.605 Επισκέψεις στο άρθρο (17/3/2019)

Όνομα και πράγμα: Η νέα, έκδοση The Rock της Mercedes-Benz X-Class προσφέρει πλούσιο εξοπλισμό και σκληροτράχηλα χαρακτηριστικά σε συμφέρουσα τιμή καλύπτοντας κάθε ιδιαίτερη απαίτηση χρήσης, επαγγελματικής ή μη…

What is new
- Νέα έκδοση της X-Class
- Σκληροτράχηλα χαρακτηριστικά
- «Πάνω» στην Progressive, αλλά με πλουσιότερο εξοπλισμό
- Με 45.198,21 ευρώ (X250 d 4MATIC)

Πριν από περίπου ένα χρόνο, η Mercedes έκανε δυναμικό μπάσιμο στην κατηγορία των pick-up με το λανσάρισμα της αποκλειστικά διπλοκάμπινης X-Class, η οποία πάντως βασίζεται στα πλαίσιο τύπου σκάλας και στα μηχανικά μέρη του Nissan Navara. Φυσικά οι άνθρωποι της γερμανικής φίρμας φρόντισαν να δώσουν στην X-Class τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που κάνουν μια Mercedes ξεχωριστή. Σήμερα η Χ-Class προσφέρει μια νέα και ξεχωριστή εξοπλιστική έκδοση, την The Rock, η οποία διατίθεται σε δύο χρωματικές επιλογές: Λευκό ή μαύρο μεταλλικό. Είναι βασισμένη στην πλούσια, σε εξοπλιστικά χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας, έκδοση Progressive στην οποία έρχονται να προστεθεί και μια σειρά επιλογών που ολοκληρώνουν την αισθητική, αλλά και χρηστική της ταυτότητα.

Με άγρια εμφάνιση, αλλά και τιμή…
Πέρα από το σχετικό γραφικό, που «τρέχει» στο πλάι του αμαξώματος, η νέα έκδοση της X-Class ξεχωρίζει χάρη στις στάνταρ ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, στις ατσάλινες Stylingbars και στις ατσάλινες πλευρικές μπάρες-σκαλοπάτια, ενώ ο χώρος φόρτωσης διαθέτει επένδυση από ανθεκτικό πλαστικό και σύστημα συγκράτησης. Η έκδοση The Rock είναι διαθέσιμη στις εκδόσεις X220 d 4MATIC (163 PS), X250 d 4MATIC και στην κορυφαία Χ350 d 4MATIC. Η έκδοση της δοκιμής είναι η μεσαία με 190 άλογα και τιμή, που ναι μεν είναι τσουχτερή (45.198,21 ευρώ), ωστόσο το συνολικό όφελος στην συνολική αξία του οχήματος από τον προσφερόμενο στάνταρ εξοπλισμό σε σχέση με την έκδοση Progressive ξεκινά από 6.940 ευρώ. Για την κορυφαία έκδοση με τον V6 κινητήρα των 258 ίππων το αντίστοιχο όφελος είναι από 7.830 ευρώ. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
NEW ARRIVALS
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel