• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
8 φωτογραφίες »

Το εσωτερικό του Hyundai i20 είναι καλό ποιοτικά και σύγχρονο σχεδιαστικά και κερδίζει τις εντυπώσεις με τον πλούσιο εξοπλισμό του.

Εσωτερικό: Φρέσκο, high-tech & καλό ποιοτικά

109.987 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/10/2020

Το εσωτερικό του νέου Hyundai i20 είναι σύγχρονο τόσο σε σχεδίαση όσο και εξοπλισμό, διαθέτοντας υπερπλήρη εξοπλισμό στοιχείων και συστημάτων. Αρχικά σε όλες τις εκδόσεις του είναι διαθέσιμο με τα προηγμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης Hyundai SmartSense που συνδυάζει πλήθος συστημάτων μεταξύ των οποίων το έξυπνο cruise control, το σύστημα διατήρησης λωρίδας, το σύστημα παρακολούθησης τυφλών σημείων και προειδοποίησης σύγκρουσης, το σύστημα αυτόνομης πέδησης με δυνατότητα ανίχνευσης πεζών και άλλα που το καθιστούν πλήρες σε αυτό το επίπεδο.

Εκτός από τα παραπάνω στοιχεία που δεν φαίνονται, ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στο «φαίνεσθαι» του εσωτερικού του i20. Ο διάκοσμος είναι και αυτός σύγχρονος και από το δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού ιδιαίτερα high-tech περιλαμβάνοντας έναν εντυπωσιακό και ευανάγνωστο ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών που προσφέρει 4 επιλογές διαρρύθμισης, καθώς και σύστημα infotainment με οθόνη αφής 8 ιντσών ψηλά στο κέντρο του ταμπλό που διαθέτει πληθώρα στοιχείων και δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Ποιοτικά, αν και έχουν χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά σκληρά πλαστικά, αυτά είναι καλής ποιότητας και εμφανίζουν κορυφαία συναρμολόγηση, θα θέλαμε ωστόσο λίγο καλύτερο φινίρισμα σε μερικά στοιχεία και διακόπτες. Από κει και ύστερα θετική εντύπωση προκαλεί το νέο τιμόνι με 4 ακτίνες, η ευχάριστη θέση οδήγησης και η ορατότητα που προσφέρει, ενώ είναι αισθητή η αύξηση των εσωτερικών διαστάσεων όπως θα δούμε και σε επίπεδο χώρων, θυμίζοντας αυτοκίνητο της μικρομεσαίας κατηγορίας.

Χώροι: Έπιασε… κορυφή
Η αύξηση σε επίπεδο χώρων είναι αναλογικά μεγαλύτερη από τη συνολική αύξηση των διαστάσεων του νέου Hyundai i20 κάτι που σημαίνει πως έχει γίνει ακόμα καλύτερη εκμετάλλευση. Αυτό μπορούμε να το δούμε σε όλες τις μετρήσεις, με το νέο i20 να προσφέρει καθολικά καλύτερα επίπεδα χώρων για τους πίσω επιβάτες (+30 χλστ. περισσότερος αέρας για τα γόνατα, +13 χλστ. για τα κεφάλια τους και +19 χλστ. μεγαλύτερο εσωτερικό πλάτος καθίσματος). Έτσι, το ήδη πολύ καλό στον τομέα i20 στη νέα του γενιά συγκαταλέγεται στα καλύτερα μοντέλα της κατηγορίας. Ο χώρος αποσκευών του τέλος, έχει αυξηθεί από τα 326 λίτρα στα 352 λίτρα και έχει κανονικό σχήμα και μεγάλο άνοιγμα.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

46 διαθέσιμα άρθρα για HYUNDAI  i20

 
Σχολιάστε την είδηση 11 σχόλια