Δοκιμάζουμε το Opel Mokka X στην βασική βενζινοκίνητη έκδοση με τον turbo κινητήρα των 1,4 λτ. με απόδοση 140 ίππων και το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων.

Σταθερό και ευχάριστο είναι το Mokka X οδηγικά. Η άνεση είναι καλή παρά τη σφιχτή ρύθμιση της ανάρτησής του.

Οι περιορισμένες κλίσεις του αμαξώματος υπό πίεση επαληθεύουν και πάλι τον ασφάλτινο χαρακτήρα του Mokka X.

Δοκιμή: Opel Mokka X 1,4 λτ. με 140 PS

32.173 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/5/2017

Από την βασική δικίνητη έκδοσή του με τον 1,4 λίτρου κινητήρα, το Mokka X αποδεικνύει πως είναι τόσο ικανό όσο και fun to drive. Δείτε τώρα επιδόσεις, οδική συμπεριφορά και πως είναι το εσωτερικό του.

 
What is new
- Κινητήρας 1,4 λτ. βενζίνης με 140 ίππους
- Καίει 8,6 λτ./100 χλμ.
- Τιμή από 20.100 ευρώ
 
Ακολουθώντας την αυξανόμενη τάση της αγοράς προς την κατηγορία των crossover, η Opel λανσάρει στην ανανεωμένη εκδοχή του Mokka X και την πλέον προσιτή πρόταση αυτού η οποία εφοδιάζεται με κινητήρα 1,4 λίτρων απόδοσης 140 ίππων, χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και μετάδοση της κίνησης στους εμπρός τροχούς. Η βασική αυτή έκδοση ωστόσο, τόσο μέσω των τεχνικών της χαρακτηριστικών όσο και μέσω του πολύ καλού επιπέδου εξοπλισμού της (Αctive) είναι ικανότατη και πλήρης, ικανοποιώντας έτσι στο μέγιστο το κοινό αυτής της κατηγορίας, με το κόστος να διαμορφώνεται ελάχιστα πάνω από τις 20.000 ευρώ που μέσα σε αυτό περιλαμβάνεται και η 5ετης κάλυψη 5Χ5 της Opel αλλά και το σύστημα προσωπικού συμβούλου OnStar που προσφέρει για ισάριθμα έτη.
 
Εμφάνιση
Αν και «βασική» αυτή η έκδοση του Mokka X δεν παρουσιάζει κάποια αισθητική «έλλειψη», με το αμάξωμα να παραμένει καλαίσθητο και έντονα δυναμικό μέσω των στοιχείων που πέρασαν στο Mokka στα πλαίσια της ανανέωσής του. Το εμπρός μέρος είναι το πιο ενδιαφέρον σχεδιαστικά με τονισμένο επιθετικό χαρακτήρα, ενώ τα έντονα νεύρα και η μυώδης συνολικά λογική, ακολουθείται σε όλο του το αμάξωμα και αποτελούν στοιχεία της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Opel.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • el savio

    To eixa noikiasei gia mia ebdomada sth germania kai malista to 4x4. Aneto sto dromo den einai, exei polla tufla shmeia kai epishs para polu mikro portpagkaz. Den aksizei tipota mprosta sto tiguan. Makran to kalutero modelo pou exei h opel -kai ena ap ta kalutera sth kathgoria tou- einai to astra to opoio ontws einai para polu beltiwmeno se olous tous tomeis se sxesh me thn prohgoumenh genia.

      1