6 φωτογραφίες »

Δοκιμη: Skoda Kamiq με φυσικό αέριο

41.026 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2020)

Σε πόλη και βουνό με 4 ευρώ/100 χλμ.! Η γκάμα του Skoda Kamiq αποκτά έκδοση φυσικού αερίου στοχεύοντας στο ελάχιστο δυνατό κόστος μετακίνησης.


What is new
- Skoda Kamiq με φυσικό αέριο
- 1,0 λτ. με 90 ίππους 
- Καίει 5,2 κιλά CNG/100 χλμ.
- Από 19.500 ευρώ

Μετά το SEAT Arona, που έγινε το πρώτο crossover με φυσικό αέριο (CNG), ήρθε η σειρά του Skoda Kamiq να αποκτήσει το ίδιο εργοστασιακό σύστημα σύστημα αεριοκίνησης. Πέρα από την δεδομένη φιλικότητα προς το περιβάλλον, το φυσικό αέριο αποδεικνύεται φιλικό και για... την τσέπη του οδηγού μιας και εξασφαλίζει το χαμηλότερο δυνατό κόστος κίνησης. Αισθητικά, το Kamiq G-TEC, όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη έκδοση, δεν διαφέρει σε τίποτα από τις υπόλοιπες εκδοχές του μοντέλου, πέρα φυσικά από το σχετικό λογότυπο στο πίσω μέρος. Έτσι η εκδοχή του Kamiq, που υπόσχεται το χαμηλότερο κόστος κίνησης στη γκάμα, ακολουθεί πιστά την ευχάριστη και κομψή ομολογουμένως σχεδίαση του μικρού crossover της Skoda. 

Από 19.500 ευρώ και με… Skoda One Click
Το νέο Skoda Kamiq G-TEC είναι διαθέσιμο από την πληρέστατη έκδοση Ambition και τιμή 19.500 ευρώ με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. To Kamiq G-TEC είναι 2.030 ευρώ ακριβότερο από την αντίστοιχη εξοπλιστική έκδοση του Kamiq 1,0 TSI 95 PS και 900 ευρώ από το Kamiq 1,0 ΤSI 116 PS. Από την άλλη, είναι 2.470 ευρώ φθηνότερο από την Ambition έκδοση του Kamiq 1,6 ΤDI 116 PS, που όμως έχει στάνταρ ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG. Η κορυφαία έκδοση Style του Skoda Kamiq G-TEC κοστίζει 20.500 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση με τη νέα υπηρεσία online παραγγελίας αυτοκινήτου Skoda One Click και που ισχύει για ετοιμοπαράδοτα μοντέλα, το νέο Skoda Kamiq G-TEC μπορεί να αποκτηθεί με σημαντικό όφελος τιμής, άτοκη χρηματοδότηση Skoda One και 1η δόση μετά από 6 μήνες!

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto