7 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Volkswagen Golf GTD

43.986 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2021)

Η κορυφαία έκδοση GTD του νέου Golf αποδίδει 200 ίππους, έχει σπορ ταυτότητα και εντυπωσιάζει, συνδυάζοντας τον GTi χαρακτήρα του με την οικονομία του diesel κινητήρα του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Volkswagen προσφέρει την GTD έκδοση του Golf ως την diesel απάντηση στο GTI, είναι όμως σίγουρα η καλύτερη υλοποίηση αυτής της ιδέας. Πατώντας στην εξαιρετική πλατφόρμα του νέου Golf, η κορυφαία diesel GTD έκδοσή του αποδεικνύεται πραγματικά ικανή σπορ πρόταση, χωρίς ιδιαίτερους φραγμούς από την πετρελαιοκίνητη υπόστασή του. Επί της ουσίας είναι εξαιρετικά γρήγορο και ικανό στο δρόμο, πιο όμορφο και δυναμικό αισθητικά από τα συμβατικά του αδέρφια, διαθέτει σπορ στοιχεία εμφάνισης μέσα και έξω και όλα αυτά συνδυάζοντάς τα με την δεδομένη οικονομία στην κατανάλωση ως diesel. Ας το γνωρίσουμε καλύτερα.

Εμφάνιση: Η τριλογία των GT (I,E,D) 
Όπως και τα υπόλοιπα μέλη της «τριλογίας» GT μοντέλων της Volkswagen το Golf GTD προβάλλει ένα πιο σπορτίφ αισθητικό προφίλ. Αυτό χαρακτηρίζεται από την μεγάλη κυψελωτή μάσκα στο εμπρός μέρος, τα LED φωτιστικά σώματα εμπρός με την επίσης LED λωρίδα που τα ενώνει και αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό των GTI, GTD και GTE εκδόσεων του Golf, τον ανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα με τα πιο σπορ στοιχεία και τα LED Matrix (I.Q. Light) φωτιστικά σώματα, καθώς και από τις ζάντες αλουμινίου των 17 η προαιρετικά των 18 ή 19 ιντσών. Το σύνολο είναι ιδιαίτερα καλαίσθητο και ξεχωρίζει αισθητά από τις συμβατικές εκδόσεις του Golf, εκφράζοντας άμεσα τις σπορ διαθέσεις του.

 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
vw