Δοκιμή μεταχειρισμένου: Skoda Yeti με 117.000 χιλιόμετρα
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή μεταχειρισμένου: Skoda Yeti με 117.000 χιλιόμετρα

10.734 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2024)

Έχει μεγάλη ευρυχωρία και πρακτική καμπίνα.
Οι πρώτοι TSI κινητήρες έχουν αυξημένη κατανάλωση λαδιού και προβλήματα με τις καδένες χρονισμού.
Τα πλαστικά στην καμπίνα είναι ευαίσθητα σε γρατζουνιές, σκουριάζουν τα φρένα.
Ο μέσος όρος των μεταχειρισμένων Skoda Yeti έχει τιμή 10.000 ευρώ.

Έχει μεγάλη ευρυχωρία και πρακτική καμπίνα

Το Skoda Yeti είναι το πρώτο SUV της εταιρείας και διακατέχεται από μεγάλη ευρυχωρία, κάτι που το κάνει ιδανικό για οικογενειάρχες αλλά και για επαγγελματίες που χρειάζονται ένα όχημα με μεγάλους χώρους. Το αυτοκίνητο σκοράρει επιπλέον «πόντους» στον τομέα της πρακτικότητας, αφού το πίσω κάθισμα είναι τριαιρούμενο, με το κάθε τμήμα να μπορεί να μετακινηθεί εμπρός-πίσω και να αναδιπλωθεί ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα.

Οι πρώτοι TSI κινητήρες έχουν αυξημένη κατανάλωση λαδιού και προβλήματα με τις καδένες χρονισμού

Τα κυριότερα προβλήματα εστιάζονται στους πρώτους TSI βενζινοκινητήρες, οι οποίοι ενδέχεται να έχουν αυξημένη κατανάλωση λαδιού ή πρόωρη φθορά στην καδένα χρονισμού που επιμηκύνεται. Οι τετρακύλινδροι TSI παραγωγής από το 2015 και έπειτα είναι πιο ανθεκτικοί, όπως αντίστοιχα απροβλημάτιστοι είναι οι πετρελαιοκινητήρες. Τέλος, τα τετρακίνητα Skoda Yeti παρουσιάζουν βλάβες στο σύστημα Haldex, οι οποίες είναι ακριβές στην επισκευή.

Τα πλαστικά στην καμπίνα είναι ευαίσθητα σε γρατζουνιές, σκουριάζουν τα φρένα

Τα πλαστικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό του Skoda Yeti είναι σκληρά και σχετικά ευαίσθητα σε γρατζουνιές. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο ρόλος του αυτοκινήτου είναι συνήθως οικογενειακός, αυξάνει τις πιθανότητες να βρείτε αμυχές και σημάδια στις επενδύσεις του Yeti. Παρόλα αυτά δεν ακούγονται τριγμοί, χάρη στην στιβαρή συναρμολόγηση. Τα φρένα έχουν σκουριάσει, κάτι που όμως δεν χρειάζεται να προβληματίσει ιδιαίτερα τον ενδεχόμενο αγοραστή.

Ο μέσος όρος των μεταχειρισμένων Skoda Yeti έχει τιμή 10.000 ευρώ

Τα πιο προσιτά μεταχειρισμένα Skoda Yeti έχουν τιμές που ξεκινούν από 5.500 ευρώ, ενώ αναλόγως της έκδοσης κινητήρα και εξοπλισμού, των διανυθέντων χιλιομέτρων και της συνολικής κατάστασης του αυτοκινήτου, οι τιμές μπορούν να αγγίξουν τα 19.000 ευρώ. Η μέση τιμή πώλησης του μοντέλου κυμαίνεται στα 10.000 ευρώ.

Ας δούμε αναλυτικά τη δοκιμή του μεταχειρισμένου Skoda Yeti στις σελίδες που ακολουθούν. Αν σας ενδιαφέρει κάποιο άλλο αυτοκίνητο, κάνοντας κλικ εδώ θα μπορέσετε να διαβάσετε και άλλες δοκιμές και συγκριτικά μεταχειρισμένων.
 

Σελίδα 2Πόσο καλό είναι το Skoda Yeti ως μεταχειρισμένο;
Σελίδα 3Οι πρώτοι TSI κινητήρες έχουν αυξημένη κατανάλωση λαδιού και προβλήματα με τις καδένες χρονισμού
Σελίδα 4Τα πλαστικά στην καμπίνα του Skoda Yeti είναι ευαίσθητα σε γρατζουνιές, ενώ τα φρένα σκουριάζουν
Σελίδα 5Ο μέσος όρος των μεταχειρισμένων Skoda Yeti έχει τιμή 10.000 ευρώ
SPRING CHECK MERCEDES
skoda