Δοκιμή μεταχειρισμένου: VW Golf MK8
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή μεταχειρισμένου: VW Golf MK8

14.745 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2023)

Παρουσιάζονται δυσλειτουργίες στο σύστημα infotainment.
Δημιουργούνται γρατζουνιές στα μαύρα γυαλιστερά πλαστικά στην καμπίνα.
Δεν ακούγονται τριγμοί και τα μηχανικά σύνολα λειτουργούν σωστά.
Τα πιο φθηνά μεταχειρισμένα VW Golf κοστίζουν 21.000 ευρώ, τα πιο ακριβά 30.000 ευρώ.

VW Golf MK8: Τι «παιδικές ασθένειες» έχει;

Το VW Golf MK8 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2019 και βρίσκεται μέχρι και σήμερα σε παραγωγή. Για πολλούς το γερμανικό hatchback έχει γίνει συνώνυμο του όρου «μικρομεσαίο», με όλες τις γενιές του μοντέλου να είναι πάντα δημοφιλείς για αγορά. Πόσο αξιόπιστο είναι το τελευταίο Golf ως μεταχειρισμένο; Δοκιμάζουμε ένα μοντέλο με 130 άλογα και βλέπουμε αν έχει προβλήματα «νεότητας».

Το VW Golf MK8 είναι ολοκληρωμένο, με πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο

Η τελευταία γενιά του VW Golf διαθέτει μοντέρνα εμφάνιση, ο οποίος ταυτόχρονα ενσωματώνει την σχεδιαστική φιλοσοφία των προηγούμενων μοντέλων. Το χαμηλό εμπρός μέρος, σε συνδυασμό με τα στενά LED φανάρια τραβούν την προσοχή και προσδίδουν στοιχεία δυναμισμού.

Η καμπίνα του VW Golf MK8 κινείται σε minimal επίπεδα αισθητικής και διακατέχεται από ποιοτικά υλικά. Το τεχνολογικό στοιχείο είναι έντονο, αφού οι φυσικοί διακόπτες απουσιάζουν, με το χειρισμό του ηχοσυστήματος και του κλιματιστικού να γίνεται μέσω της οθόνης 8,25 ιντσών που βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό. Πίσω από το τιμόνι, ο αναλογικός πίνακας οργάνων έχει δώσει τη θέση του σε μια δεύτερη οθόνη με εντυπωσιακά γραφικά.

Στο τομέα της ευρυχωρίας, με το VW Golf θα ταξιδέψουν με άνεση 5 ενήλικες επιβάτες, με τον «αέρα» για τα γόνατα και τα κεφάλια των πίσω να είναι μεγάλος. Το πορτ-μπαγκάζ έχει ωφέλιμο όγκο 380 λίτρα.

Εδώ θα διαβάσετε αναλυτικά τη δοκιμή του VW Golf MK8 με κινητήρα 130 ίππων, όταν αυτό ήταν καινούργιο.
 

Σελίδα 2Τι ζημιές παρουσιάζει το τελευταίο VW Golf;
Σελίδα 3Τι φθορές θα βρω σε ένα μεταχειρισμένο VW Golf MK8;
Σελίδα 4Τα μεταχειρισμένα VW Golf MK8 έχουν μέση τιμή 26.000 ευρώ
ford
SEAT