ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Κοντά σε θρίαμβο Νeuville και Hyundai
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Κοντά σε θρίαμβο Νeuville και Hyundai

3.794 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2022)

O Thierry Neuville είναι κοντά στο να πάρει την πρώτη του νίκη φέτος, ενώ η Hyundai είναι πιθανό να δει τρεις οδηγούς της στις τρεις πρώτες θέσεις.

Κοντά στο 1-2-3 η Hyundai

Πολλοί αγωνιζόμενοι δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την σημερινή μέρα των 147,98 χιλιομέτρων αλλά τα Hyundai φάνηκαν πως… αντέχουν, αφού βρίσκονται πολύ κοντά στο να πετύχουν το πρώτο 1-2-3 στην ιστορία τους στο WRC.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δεύτερος ο Tanak, τρίτος ο Sordo

Ο Thierry Neuville, από την στιγμή που εγκατέλειψε ο Loeb, πήρε την πρωτοπορία του αγώνα και κατάφερε να μεγαλώσει το προβάδισμά του από τον δεύτερο Tanak στα 27,9 δευτερόλεπτα. Ο Βέλγος πήρε μια «τρομάρα» όταν έλαβε ειδοποίηση για κάποιο πρόβλημα στη μπαταρία του αλλά τελικά δεν φάνηκε να τον επηρεάζει και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στο να πάρει την πρώτη του νίκη φέτος. «Ήταν μια υπέροχη μέρα για εμάς. Ήταν λίγο  δύσκολα σήμερα το απόγευμα λόγω ενός προβλήματος αλλά επιζήσαμε. Τα ελαστικά μου δεν ήταν τόσο καλά στις τελευταίες ειδικές διαδρομές και προσπαθούσα απλώς να οδηγήσω καθαρά».

Αν και ο Tanak ξεκίνησε δυνατά την σημερινή μέρα, δεν μπόρεσε στην συνέχεια να κρατηθεί κοντά στον ομόσταυλό του αλλά την ίδια στιγμή έχει μεγάλο προβάδισμα από τον τρίτο Dani Sordo. O Ισπανός ανέβηκε στην τρίτη θέση, εις βάρος του Esapekka Lappi, του οποίου το Yaris παρουσίασε ένα πρόβλημα που σχετίζεται με τα καύσιμα. Το μοτέρ του έσβηνε συνέχεια και έτσι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

O Evans η μόνη ελπίδα της Toyota

Οι ελπίδες της Toyota στηρίζονται στους ώμους του Elfyn Evans, ο οποίος βρίσκεται με το Yaris του στην τέταρτη θέση της γενικής. Ο Ουαλός δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό, ειδικά το πρωί, αλλά το απόγευμα πίεσε τον Sordo και βρίσκεται πλέον μόλις 7,1 δευτερόλεπτα πίσω του.

Ο Loubet ανέκαμψε και συμπληρώνει αυτή την στιγμή την πρώτη πεντάδα, αν και περισσότερο από δύο λεπτά πίσω από τον Neuville. Ακολούθησε ο ομόσταυλός του Craig Breen, με τον νεαρό της Toyota, Takamoto Katsuta, στην έβδομη θέση.

Η τελευταία μέρα περιλαμβάνει τρεις διαδομές, δύο στο Ελευθεροχώρι (16,9 χλμ.) και μια σε Ελάτεια-Ρεγγίνι (11,26 χλμ.).

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
KIA