Έδειξε το νέο Beast η Rezvani με 1.000+ ίππους
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έδειξε το νέο Beast η Rezvani με 1.000+ ίππους

1.399 Επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2022)

Η Rezvani ετοιμάζει το νέο της «κτήνος» με περισσότερα από 1.013 άλογα και η εταιρεία δημοσίευσε κάποιες teaser εικόνες το επερχόμενου Beast.

Δύο teaser εικόνες από τη μάρκα

Η Rezvani κυκλοφόρησε το αρχικό Beast το 2014, ωστόσο πλέον η εταιρεία βρίσκεται στην εξέλιξη του νέου μοντέλου. Στο πλαίσιο αυτό η φίρμα δημοσίευσε δύο teaser εικόνες που κάνουν την προεπισκόπηση του ολοκαίνουργιου «κτήνους». Αν και δεν μπορούμε να δούμε πολλά, οι δύο εικόνες μας δείχνουν την σιλουέτα του αυτοκινήτου που ξεχωρίζει από τις μεγάλες καμπύλες και μία μικρή αεροτομή στο πίσω μέρος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Περισσότεροι από 1.000 ίπποι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής, το νέο Beast θα διαθέτει αμάξωμα από ανθρακονήματα, ωστόσο η μεγαλύτερη αλλαγή θα είναι στο σύστημα κίνησης και συγκεκριμένα στην ισχύ του νέου Beast. Η τροφοδοσία του θα γίνεται από έναν twin-turbo κινητήρα, που πιθανότατα θα προσφέρει περισσότερα από 1.013 ίππους, αριθμός διπλάσιος σε σχέση με τους 500 ίππους του σημερινού Beast.

Πιθανότατα θα υπάρχουν πολλές εκδόσεις

Αξίζει να σημειωθεί πως η Rezvani πρόσφερε διάφορες εκδόσεις του τρέχοντος Beast κατά τη διάρκεια της παραγωγής και η εταιρεία μπορεί να κάνει το ίδιο με το ολοκαίνουργιο μοντέλο.   

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
moto