Ο Φερνάντο Αλόνσο έγινε και επίσημα ο πρώτος οδηγός της Formula 1 που εισέρχεται στον χώρο των eSports.

Έκανε ομάδα F1 o Αλόνσο!!

4.098 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2017)

Την δική του ομάδα δημιούργησε και ανακοίνωσε επίσημα ο Φερνάντο Αλόνσο. Δείτε περισσότερα.

Ο Φερνάντο Αλόνσο έγινε και επίσημα ο πρώτος οδηγός της Formula 1 που εισέρχεται στον χώρο των eSports, αφού ξεκίνησε τη δική του ομάδα πριν από το Grand Prix του Abu Dhabi.
 
Ο δύο φορές πρωταθλητής της F1 σε συνεργασία με την ομάδα G2 και την Logitech, η οποία είναι σπόνσορας της McLaren δημιούργησε την δική του ομάδα στον χώρο των eSports, που ονομάστηκε FA Racing G2 και αναμένεται να πάρει μέρος σε κορυφαίες σειρές αγώνων τόσο της Formula 1 αλλά και σε άλλες online κατηγορίες ηλεκτρονικών παιχνιδιών.
Σε δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε πως είχε προσεγγιστεί από τη Logitech και την G2 πριν από λίγους μήνες σχετικά με την ιδέα και πίστευε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθεί με τα eSports τα οποία αρχίζουν να απογειώνονται.
 
«Είμαι τελικά ο επικεφαλής της ομάδας», τόνισε αρχικά ο 36χρονος και συνέχισε «Είναι πολύ συναρπαστικό, και είναι ένα εντελώς νέο πράγμα. Νομίζω ότι τα eSports σε άλλες μορφές ήταν πολύ επιτυχημένα, αλλά σε αγώνες, είναι στην αρχή, και πιστεύω ότι θα υπάρξουν τεράστιες δυνατότητες.
 
Είμαι ευτυχής που είμαι ένας από τους πρώτους που επενδύει προς αυτή την κατεύθυνση και πιστεύω ότι έρχονται καλές και διασκεδαστικές στιγμές - όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τους gamers στο σπίτι και για τους οπαδούς».

Mercedes
moto