Tιμή: Από 20.250 ευρώ

Citroen C4 Cactus Origins

5.763 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Citroen αναβιώνει την ιστορία της θρυλικής GS με το C4 Cactus Origins. Η ξεχωριστή σχεδίαση, οι μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης, η πλούσια γκάμα του και οι καινοτομίες που αφορούν κυρίως την παρεχόμενη άνεση (το C4 Cactus διαθέτει μεγάλα αναπαυτικά καθίσματα και αμορτισέρ με σύστημα PROGRESSIVE HYDRAULIC CUSHIONS),   αποτελούν τα σημεία «επαφής» των δύο αυτών μοντέλων παρά τα 45 και πλέον χρόνια που τα χωρίζουν.

Το C4 Cactus Origins διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά των εκδόσεων Origins στο εξωτερικό του (μαύρη οροφή Bi-tone, μαύρες ζάντες 16 ιντσών, διακοσμητικά μπρονζέ και αυτοκόλλητα της έκδοσης εξωτερικά), ενώ είναι διαθέσιμο στα 4 χρώματα της έκδοσης και ξεχωρίζει και στο εσωτερικό του από τις προσθήκες αυτής της έκδοσης (γκρι επενδύσεις καθισμάτων και μπρονζέ λεπτομέρειες φινιρίσματος στην κεντρική κονσόλα και τους αεραγωγούς).

Το C4 Cactus Origins συνδυάζεται με τους κινητήρες 1,2 λίτρων PureTech των 110 ίππων (με χειροκίνητο κιβώτιο) και με τις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις με τον 1,5 λίτρων κινητήρα, με αυτή των 100 ίππων να διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο και την έκδοση των 120 ίππων να συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο. 

Citroen GS
Η Citroen GS ήταν ένα μοντέρνο σε εμφάνιση μικρομεσαίο αυτοκίνητο με τεχνολογία αιχμής (μεταξύ άλλων έκανε ευρέως διαδεδομένες τις υδροπνευματικές αναρτήσεις) και εντυπωσιακό αεροδυναμικό συντελεστή για τα δεδομένα της εποχής (cd: 0,34). Παρουσιάστηκε το 1970 και έμεινε στην παραγωγή έως το 1986 πουλώντας περίπου 2,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα, ενώ διακρίθηκε και με τον τίτλο του «Αυτοκινήτου της χρονιάς» το 1971. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

MERCEDES NEW RANGE
KIA