Tα 100 χρόνια περιπέτειας αναβιώνει με την έκδοση C3 Aircross Origins η Citroen ενώ συμβολικά συνδέει αυτό το μοντέλο με τα ιδιαίτερο ημιερπυστριοφόρο, Autochenille. Tιμή: Από 18.850 ευρώ

Citroen C3 Aircross Origins

5.762 Επισκέψεις στο άρθρο

To πρακτικό και κομψό μικρό SUV/crossover της Citroen είναι το 3ο μοντέλο της οικογένειας Origins και σε αυτή την έκδοση αποκτά ακόμα πιο έντονο και μοναδικό στυλ. Χωρίς να αλλοιωθεί στο ελάχιστο ο «περιπετειώδης» του χαρακτήρας, ξεχωρίζει από την διχρωμία της οροφής και του αμαξώματος, τις μαύρες 17 ιντσών ζάντες και τα λογότυπα «Οrigins», ενώ φέρει και ειδικά αυτοκόλλητα της έκδοσης στα τζάμια της 3ης κολώνας. Ο συνδετικός κρίκος του C3 Aircross Origins με το παρελθόν της Citroen εντοπίζεται στο ημι-ερπυστριοφόρο Citroen Autochenille, ένα μοντέλο με περιπετειώδη χαρακτήρα που διέσχισε την έρημο Σαχάρα διανύοντας 3.500 χλμ. σε αυτή.

Το C3 Αircross ξεχωρίζει στην έκδοση Origins και στο εσωτερικό του, στο οποίο ενσωματώνει όλες τις «πινελιές» της έκδοσης. Νέες επενδύσεις καθισμάτων και μπρονζέ πλαίσια σε πίνακα οργάνων, κεντρική οθόνη και χειριστήρια κλιματισμού συνθέτουν ένα πιο premium χαρακτήρα και συνδυάζονται άψογα με τον high-tech αέρα και το ποιοτικό επίπεδο κατασκευής του. Το C3 Aircross παραμένει φυσικά ιδιαίτερα πρακτικό και ευχάριστο για τους επιβάτες του, προσφέροντας πολλές θέσεις για αντικείμενα και μεγάλους χώρους.

Η έκδοση C3 Aircross Origins είναι διαθέσιμη με τον 1,2 λίτρων κινητήρα PureTech των 110 ίππων που του προσφέρει ανταγωνιστικές επιδόσεις καθώς και με τον diesel BlueHDi κινητήρα των 100 (χειροκίνητο) και 120 ίππων (αυτόματο). 

Citroen Autochenille
To Αutochenille (Citroen B2 Model K1) παρουσιάστηκε το 1922 και ήταν γνωστό για το πρατσούκλι του “ο χρυσός σκαραβαίος”. Αποτέλεσε το 1 από τα 5 μηχανοκίνητα οχήματα στην ιστορία, που διέσχισαν για 3.500χλμ την έρημο Σαχάρα και μια από τις καινοτομίες-ιδιαιτερότητές του ήταν το γεγονός πως αντί για τροχούς διέθετε ερπύστριες στο πίσω μέρος. Τα half-track μοντέλα που ακολούθησαν την ιδέα του κατασκευάστηκαν από την Citroen μέχρι το 1940, αριθμώντας συνολικά 10.000 αυτοκίνητα διαφόρων τύπων και χρονολογιών.

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

DEH PASXA
test center