Σε σκληρές δοκιμές το νέο CUPRA Born
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σε σκληρές δοκιμές το νέο CUPRA Born

2.499 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2021)

Το νέο ηλεκτρικό hatchback της CUPRA δοκιμάζεται σε σκληρές συνθήκες λίγο πριν κάνει το ντεμπούτο του. Ιδού τι πρέπει να περιμένουμε από το νέο Born.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Mια σειρά από επίσημες εικόνες του αμιγώς ηλεκτρικού Born που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο πολύ σύντομα αποκάλυψε η CUPRA, για να αναδείξει τις εξοντωτικές δοκιμές που κάνει πάνω στο αυτοκίνητο.

Η CURPA αναφέρει ότι οι μηχανικοί της έχουν σημειώσει με το αυτοκίνητο πάνω από 30.000 χιλιόμετρα σε παγωμένες συνθήκες, με θερμοκρασίες έως και 30 βαθμούς Κελσίου υπό το μηδέν, ώστε να είναι σίγουροι ότι το αυτοκίνητο είναι τόσο αξιόπιστο όσο πρέπει.

Το CUPRA Born είναι σε μεγάλο βαθμό ίδιο με το πρωτότυπο αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε στην Έκθεση της Γενεύης το 2019. To αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με 20άρες ζάντες αλουμινίου, επιθετικούς προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, μεγάλη πίσω αεροτομή και θα έχει μικρή απόσταση από το έδαφος.

Όπως και το VW ID.3, το Born θα βασίζεται στην πλατφόρμα MEB του Volkswagen Group και θα εξοπλίζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα και μια μπαταρία 82 kWh που θα του προσφέρει αυτονομία 500 χιλιομέτρων. Τόσο η ισχύς του κινητήρα όσο και η επίδοση του στο 0-100χλμ./ώρα δεν έχουν γνωστοποιηθεί, ωστόσο η SEAT ισχυριζόταν στο παρελθόν πως η έκδοση παραγωγής του Born θα προσφέρει 204 άλογα και θα είναι σε θέση να  πετυχαίνει το 0-100 σε 7,5 δευτερόλεπτα. Αργότερα, θα προσφερθεί και η μπαταρία των 62kWh που θα προσφέρει αυτονομία 420 χιλιόμετρα.

Η καμπίνα του CUPRA Born θα είναι τόσο μοντέρνα όσο και λειτουργική, με μια ψηφιακή οθόνη 10 ιντσών για το σύστημα infotainment να τοποθετείται στο κέντρο της κονσόλας. Το τιμόνι θα είναι τριάκτινο και θα φέρει πάνω του πολλές λειτουργίες ενώ πίσω από αυτό θα υπάρχει ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Οι τιμές του CUPRA Born θα είναι κοντά σε αυτές του Volkswagen ID.3.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto