Χορταίνει το μάτι όταν αντικρίζει κανείς το εσωτερικό της Camaro. Το μεγάλο μεταξόνιο προσφέρει άνετους χώρους τόσο για τους εμπρός όσο και για τους πίσω επιβάτες.

Χορταίνει το μάτι όταν αντικρίζει κανείς το εσωτερικό της Camaro. Το μεγάλο μεταξόνιο προσφέρει άνετους χώρους τόσο για τους εμπρός όσο και για τους πίσω επιβάτες.

Εσωτερικό-Χώροι

16.764 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2013)

Ανοίγοντας την βαριά πόρτα, βρίσκεσαι "αντιμέτωπος" με ένα εσωτερικό που αρμόζει σε ένα muscle car. Αναπαυτικά καθίσματα, αλλά με επαρκή πλευρική στήριξη, που παρά τα όσα χιλιόμετρα κι αν γράψεις πίσω από το βολάν θα κατέβεις χωρίς οσφυαλγία. Το μεγάλο μεταξόνιο των 2.852 χλστ έδωσε τη δυνατότητα στους μηχανικούς να δημιουργήσουν ένα ευρύχωρο εσωτερικό. Οι εμπρός επιβάτες θα βολευτούν με άνεση, ενώ παρά την 2+2 διάταξη των πίσω θέσεων, επιβάτες μέσου αναστήματος θα βολευτούν χωρίς τρομακτικές παραχωρήσεις. Βέβαια με την κουκούλα κλειστή η ορατότητα προς τα πίσω χωλαίνει. Η εύρεση της κατάλληλης θέσης οδήγησης είναι εύκολη υπόθεση χάρη στο πλήθος των ρυθμίσεων τόσο του καθίσματος όσο και του τιμονιού. Το τελευταίο αν δεν θύμιζε τιμόνι Aveo θα ήμασταν δυο φορές χαρούμενοι. Μόλις ο οδηγός βολευτεί στο κάθισμα, το οπτικό του πεδίο θα γεμίσει από το καπό με τα φουσκώματα και τις μεγάλες επιφάνειες. Αφού χαζέψει όλα τα παραπάνω τότε ίσως να ασχοληθεί με τα υπόλοιπα παραφερνάλια του εσωτερικού διάκοσμου. Στην κεντρική κονσόλα φιλοξενείται μια οθόνη αφής όπου πέρα από το ηχοσύστημα, εμφανίζεται και η εικόνα από την κάμερα οπισθοπορείας, η οποία σου αφαιρεί ένα περιττό άγχος όταν έχεις να παρκάρεις το σχεδόν 5μετρο σουλούπι της Camaro σε στενά και πολυσύχναστους δρόμους. Αξια αναφοράς είναι και τα όργανα ελέγχου της ταχύτητας και του στροφομέτρου, τα οποία έχουν κρατήσει την αίγλη των παλαιότερων Camaro, όπως και τα τέσσερα παραλληλόγραμμα όργανα πίσω από το λεβιέ ταχυτήτων. Το sport χαρακτήρα του αυτοκινήτου ενισχύει και το HUD (Head Up Display) το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να ελέγχει την ταχύτητα του χωρίς να αφαιρεί το βλέμμα του από το δρόμο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN