Οι φήμες για το λανσάρισμα μικρού γρήγορου crossover, από την Audi, με βάση το Q2 έχουν φουντώσει. Εδώ βλέπετε το «απλό» Q2.

Οι φήμες για το λανσάρισμα μικρού γρήγορου crossover, από την Audi, με βάση το Q2 έχουν φουντώσει. Εδώ βλέπετε το «απλό» Q2.

Έρχεται Audi SQ2

3.037 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2016)

Η Audi φημολογείται ότι αναλύει τις προοπτικές ανάπτυξης και δημιουργίας ενός «καυτού» μικρού crossover με βάση το Q2. Θα είναι SQ2 ή μήπως θα καταλήξουν στο ακόμα πιο «άγριο» RS Q2; Δείτε τι λένε οι πληροφορίες.

Το Audi Q2 έχει παρουσιαστεί επίσημα και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην ελληνική αγορά τον προσεχή Νοέμβριο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, υπάρχουν ήδη σκέψεις για το λανσάρισμα της «γρήγορης» εκδοχής του, SQ2. Κάτι που άλλωστε συνηθίζει η Audi με τα μοντέλα της.
 
Σύμφωνα με τον σύμβουλο σε θέματα τεχνολογικής ανάπτυξης της Audi, Stephan Knirsch, είναι σχετικά εύκολη η κατασκευή του SQ2βάζοντας στο ίδιο «καζάνι» τα Q2 και S3, πάνω στην MQB πλατφόρμα, που προσφέρει ευελιξία σε τροποποιήσεις. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Συνέχισε λέγοντας, ότι έχει τεθεί υπό συζήτηση, το ενδεχόμενο εξοπλισμού του «καυτού» μικρού crossover, με τον υπετροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα των 2,0 λτ. που αποδίδει 310 ίππους με 400 Nm ροπής, τον οποίο είδαμε πρόσφατα κάτω από το καπό του ανανεωμένου Audi S3. 
 
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από το εσωτερικό της γερμανικής εταιρείας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για το λανσάρισμα του ακόμα πιο «άγριου» RS Q2, το οποίο λέγεται ότι θα πάρει δάνειο, τον γνωστό πλέον, υπετροφοδοτούμενο πεντακύλινδρο κινητήρα των 2,5 λτ., από το Audi RS3. Όποια κι αν είναι η τελική απόφαση της Audi θεωρείται απίθανο να δούμε κάποιο από τα SQ2 ή RS Q2 νωρίτερα από τα τέλη του 2017.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
KIA