Το Αrgo ξεκίνησε στα τέλη Μαΐου στην αγορά της Βραζιλίας και έκλεψε τις εντυπώσεις.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Αrgo ξεκίνησε στα τέλη Μαΐου στην αγορά της Βραζιλίας και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Έρχεται Ευρώπη το Argo

10.860 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2017)

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν την Fiat να αντικαθιστά το Punto μετά από 12 συναπτά έτη παρουσίας. Πότε αναμένεται να φτάσει Eυρώπη το Fiat Argo;

Οι δημοσιογραφικές πηγές ανέφεραν ότι το Punto θα συνέχιζε την πορεία του μέχρι την στιγμή που θα βρισκόταν κάποιο άλλο μοντέλο να το αντικαταστήσει. Αυτό έγινε με το Fiat Argo, ένα μοντέρνο αυτοκίνητο που ξεχωρίζει για το σπορ και «άγριο» στυλ του, λόγω των μοντέρνων μεγάλων φωτιστικών σωμάτων, το γεμάτο νευρώσεις καπό του και τους μεγάλους αεραγωγούς. Ακόμα, θυμίζει εν πολλοίς το Fiat Tipo hatchback, από το οποίο έχει λάβει και πλήθος σχεδιαστικών στοιχείων. Το Αrgo ξεκίνησε στα τέλη Μαΐου στην αγορά της Βραζιλίας και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Αναμένουμε αν θα υπάρχουν αλλαγές στα μηχανικά του σύνολα για το λανσάρισμα του στην ευρωπαϊκή αγορά.

Αναμένουμε αν θα υπάρχουν αλλαγές στα μηχανικά του σύνολα για το λανσάρισμα του στην ευρωπαϊκή αγορά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όσον αφορά στην παλέτα των μηχανικών συνόλων του νέου μικρομεσαίου της Fiat στην Βραζιλία, απαρτίζεται από τρεις επιλογές . Πιο συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο 1.000άρη βενζινοκινητήρα απόδοσης 77 PS και τον 4κύλινδρο  1.300άρη απόδοσης 109 ίππων βενζινοκινητήρα, σε συνδυασμό με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων. Επιπλέον, θα υπάρχει διαθέσιμος και ένας κινητήρας 1.8 λίτρων E.torQ με απόδοση 139 ίππους που θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Με την έκδοση HGT, το Argo μπορεί να πετύχει μέγιστη ταχύτητα 192 χλμ/ώρα και να διανύσει τα 0-100 σε μόλις 9 δεύτερα. Αναμένουμε αν θα υπάρχουν αλλαγές στα μηχανικά του σύνολα για το λανσάρισμα του στην ευρωπαϊκή αγορά.
 
Στον τομέα της τεχνολογίας, το Argo είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από συστήματα, όπως Electronic Stability Control για την περίπτωση έλλειψης πρόσφυσης στο μπροστά ή πίσω μέρος, Traction Control και σύστημα Hill Holder για μεγαλύτερη ασφάλεια σε ακραίες διαδρομές. Ωστόσο η εταιρεία θέλει να το εξοπλίσει με περισσότερα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης πριν το φέρει στην Ευρώπη. Αυτός είναι o λόγος που το Punto δεν θα αντικατασταθεί μέχρι το 2018.

Τέλος, εκτός από την αναβάθμιση στον εξοπλισμό του, το Αrgo θα πρέπει να προσαρμοστεί στην ευρωπαϊκή νομοθεσία ασφάλειας και να περάσει με επιτυχία τα τεστ EuroNCAP.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LEASING APRILIOS
skoda