3 φωτογραφίες »

Τα σχέδια προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress και είναι ανεξάρτητα από την Alpine.

Ετοιμάζει «καυτό» ηλεκτρικό ντουέτο η Alpine

3.386 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2021)

Η Alpine ετοιμάζει την «καυτή» έκδοση του Renault 5, αλλά και ένα επίσης ισχυρό SUV και ανεξάρτητα σχέδια έρχονται για να δείξουν την εξωτερική εμφάνιση που θα έχουν τα δύο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα.

Η νέα στρατηγική που υλοποιεί η Alpine συμπεριλαμβάνει τρία νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα επιδόσεων. Το ένα θα πρόκειται για το Alpine R5, μια βελτιωμένη έκδοση του αναγεννημένου Renault 5, το οποίο η γαλλική μάρκα θα επαναφέρει στο προσκήνιο ως ηλεκτρικό, ενώ υπάρχει στα σκαριά και ένα ακόμα σπορ ισχυρό SUV.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Έτσι οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της ιστοσελίδας autoexpress αποφάσισαν να δώσουν στη δημοσιότητα τα δικά τους σχέδια, θέλοντας να μας προϊδεάσουν για την εξωτερική εμφάνιση των δύο γαλλικών μοντέλων. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε το «καυτό» Alpine R5 διακρίνεται από τους μεγάλους αεραγωγούς στο πλάι, αλλά και την αεροτομή στο τέλος της οροφής, ενώ το SUV κερδίζει μία λιγότερο επιθετική εμφάνιση με έμφαση ωστόσο στο σπορ στοιχείο.

To καυτό SUV που ετοιμάζει η Alpine σύμφωνα με τους σχεδιαστές της autoexpress.

To καυτό SUV που ετοιμάζει η Alpine σύμφωνα με τους σχεδιαστές της autoexpress.

 
Πολλές πληροφορίες για τα δύο μοντέλα δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ωστόσο ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της εταιρείας Gilles le Borgne με δηλώσεις του σημείωσε πως το Alpine R5 θα κάνει χρήση του ηλεκτρικού κινητήρα του Megane E-Tech Electric απόδοσης 220 ίππων, ενώ και αυτό με τη σειρά του θα βασιστεί στην πλατφόρμα CMF-EV.
 
Σε ότι αφορά το SUV, ο Le Borgne πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο κατά πάσα πιθανότητα θα κρατήσει στον εμπρόσθιο άξονα το ίδιο ηλεκτρικό μοτέρ, αλλά θα συνοδευτεί και με ένα ακόμα στο πίσω μέρος για τη βελτίωση της απόδοσης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
test center
KIA